reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Ze juz jest stare i gotowe do porodu :-)
moj brzuch dzis troche zluzowal, chyba przejal sie tym, ze powiedzialam, ze pojade na ip :-)
Anney no to juz wszystko na dobrej drodze :-)
Kciuki za reszte wizytujacych!
Ja jeszcze 6 dni do wizyty eeeech

Tak jest. Stare i gotowe. Jak ja hahahaha

Janpo mkerzeniuninwqzeniu, mam 12kg na plusie [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]
Dużo białka w moczu. Znow...
Ciśnienie ok. Czekam na konsultanta!

A ja po ktg u ginekologa zostalam skierowana do szpitala. Tentno małej na poziomie 180-200 bylo. Także się wczasuje. Szkoda mi tylko mojej Nadii ze znów ja musialam zostawic:-(

ojej... Beata - a wiadomo czemu takie tętno?

Anney - 12 to nie jest dużo... po połogu wrócisz do aktywności fizycznej... wszelakiej :rofl2: i zgubisz!

reklama
Do góry