reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Beatka!!!!! Jaaaaaaa
Czemu mała taka nerwowa?
Melduj kochana. Trzymam bardzo mocno kciuki! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Anney ja tez 12 kg! Ciesze sie ze jest dobrze :-) Wiec w kazdej chwili może sie zaczac.

Beatka wazne ze jestes pod dobra opieka. Beda Was monitorowac, wiec nie ma sie co stresowac.&&&

My takze po wizycie. Łożysko 2 stopień, wszystko szczelnie pozamykane a mała ma 2.5 kg. Jeszcze mamy czas na szpital :-)

Nic nie wiadomo. Jeszcze mnie zdenerwowali ze nie wiadomo czy dobrze rośnie i czy cc nie będzie. Niby wazy tylko 2700 a ostatnio na usg miała 2100 takze tylko 600g by przybrala. A ostatnie usg mialam 1,5 mc temu

Beatko kciuki mocno zacisniete. Tak tylko dla uspokojenia dodam ze jak lezalam pierwszy raz na patologii to przyszla dziewczyna w 37 tc i tez z wysokim tetnem dziecka i nawet byla na porodowce ale wszystko sie unormowalo i ona w koncu urodzila z 2 tyg od przyjscia do szpitala. A z ta waga to wiesz jak mnie nastraszyli mozliwe ze tez blad pomiaru. Kciuki kciuki kciuki

Beatko najważniejsze że jesteście w szpitalu, grunt, że ktoś ma na was oko. W razie czego jesteś już na takim etapie, ze śmiało możesz córeńkę witać na świecie :) powodzenia i melduj co i jak !

reklama
Do góry