reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Beatko, pamietaj o tych bledach pomiarowych... I tlumacz sobie to troska lekarzy o zdrowie malucha... Moja w 2 tyg. kiedys przybrala tylko 100g wiec spokojnie. A pewnie urodzisz dziecia 3,5kg :-) Wszystko bedzie ok, jestes w szpitalu, w terminie wiec niedlugo pewnie bedziesz tulic core !
Anney Ty tez juz w terminie, wiec jak jeszcze zmeczysz ten tydzien to tez juz bedziesz tulac niunie! Dobrze, ze chociaz troche sie zainteresowali...
Ech wy moje biedne dziewoje... tulam was :* kurde, to jednak racja, ze na koniec najwiecej problemow... Jakby nie moglo byc tak, ze 'o dzis ten dzien, czas rodzic', pierniesz i juz masz dziecko :-) tyle stresu sie czlowiek naje....
Moj brzuch dzis zluzowal, mala jak przez te pare dni byla markotna tak dzis ze 3 godziny bez przerwy probowala mi zrobic dziure w brzuchu i w pecherzu przy okazji... jeszcze 6 dni i niech mi nawet u mojego gin na fotelu wody odchodza :-)

reklama
Magdus no z ta końcówka ro zamiast byc spokojnie i sobie czekać na "ten dzien" to nie dość ze tu boli tam strzyknie, to sie człowiek złe czuje ogólnie i chciałby juz.. Nie wspomnę o stresie i nerwach..

Anney ty za mnie a ja za ciebie&&&:-) znów ktg mala się nic nie rusza. Tętno na jednym poziomie także śpi sobie pewnie biedna zmeczona wczesniejsza akcją

Beatko kciuki za was. Waga z usg nie jest wiarygodna do konca wiec nie deneewuj sie na zapas.

Magdus viesze sie ze brzusio zluzowal i ze Liwcia dala popis. Moja tez dzis szalala.. a teraz znowu spokojna..
Brzuch mi mocno opadl.

Anney dobrze niech Cie badaja wzdloz i wszerz.

Love ojej to uwazaj na siebie. Trzymaj sie i oby maly wyszedl szybciej.

Anney to jest wlasnie jk ..oni n wszystko maja czas..

Beatko dobrze ze malutka spi. Zbiera sily na porod zapewne. Moze wczesniej to tetno jej tak skakalo bo akurat byla bardzo aktywna ?

Dzięki dziewczyny za kciuki [emoji8]
Właśnie wróciliśmy. Udało się i doktor zrobił oba badania. Wszystko dobrze. Szyjka 34mm, zamknięta.
Olek cały czas główką do wyjścia (Ustawienie II -nie wiem co to znaczy. A Wy?). Waga 2500 (miesiąc temu było 1840), serduszko jak dzwon. Łożysko I stopnia, AFI 14. ImageUploadedByForum BabyBoom1437066119.016178.jpg
Ledwo widać, ale na zdjęciu lewy profil małego i nad buzią rączka [emoji16][emoji16][emoji16]
Pan doktor powiedział, że będę rodzić między 15 a 19 sierpnia.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437066119.016178.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437066119.016178.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry