reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ja mam skoń˙czone 33 lata i pierwszą dzidzię w drodze :) Więc mnie to odmłodzi także ;) Moj M ma dopiero 26 lat więc jego nie musi :D

reklama
My oboje będziemy mieli po 29 lat jak sie dzidzia urodzi...o kolejnej narazie nawet nie mysle
...moze za 5-6 lat...

ja pierwsze urodzilam majac 20 lat a drugie urodze w 25 lat. Termin mam w swoje 26 urodziny 5 stycznia.
Ja uwazam, ze w te 20 lat bylo za wczesnie a teraz jest idealnie. Nie uwazam tego za wytyczne, bo kazda z nas co innego w duszy czuje

Blue to mlodziutka jestes, ale w sumie dobrze odchowasz dzieci a pozniej zajmiesz sie kariera zawodowa:-)
JA przed 40 tka planuje jeszcze jedno, moze uda sie coreczke , tak na starosc , zeby pomagala rodzicom, heh, poki co musze odchowac dwoch synkow :-)

Fifka czekamy na relacje i od wszyskich wizytujacych dzisiaj dziewczyn, bo jest troche tych wizyt!!

Ostatnia edycja:
Sylka ja właśnie podobnie :-) Jeszcze jedno dziecko bym właśnie chciała po 30 jak moje chłopaki już podrosną a nam się zatęskni za zapachem noworodka! :-D marze po cichu o 3 córeczce :-p

I zgadzam się z Mariką... wiek nie jest wytycznym bo każda z nas jest inna w innym czasie dojrzewa do dziecka itp. i tu nie ma reguły "który wiek jest lepszy" Ja mając 23 byłam bardzo dojrzała na dziecko a rok wcześniej na małżeństwo. Ale ja od zawsze byłam taka "młoda stara" i każdy dawał mi więcej lat niż mam - nie za wygląd ale za sposób rozmowy itp.

Oj stresuję się wizytą! Myślę że przed 12 już będę w domu i zdam relację! Stresuję się tą moją szyjką....Wizyta po 9 ale muszę zajechać jeszcze po drodzę po decyzję do szkoły w sprawie stypendium - odebrać trzeba osobiście a zależy mi żeby szybko kase wysłali.

reklama
Do góry