reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Ania, Fifka, Dona,Kasia, Emka - trzymam za Was kciuki dziś!

ja dojrzewałam do macierzyństwa...Kajtka urodziłam w wieku 27 lat i jak najbardziej dla mnie to bylo ok. Się naszalałam już:) Mogłam świadomie chcieć zostać mamą:) A teraz to jest wyzwanie jednak...więcej strachu, mniej sił, od cholery scenariuszy w głowie. Wcześniej bardziej na luz brałam, mniej wiedziałam i tyle...Ale doczekac się już nie mogę wyzwania tego - dla mnie starowinki i mężusia - starowinka!

ja rano na badaniach krwi bylam (toxoplazmoza,cytomegalia i przeciwciala). Wizyte mam dzisiaj popołudniu w szpitalu. Moj gin kazal przyjechac tam, bo ma dzis dyzur i chce mi ktg zrobic:-) mam nadzieje,ze sie uda;-)

Cześc Dziewczynki po weekendzie.

Nie bylo mnie,ale właśnie przejrzałam ,ze mowiłyście o wieku.Ja mam 32 lata i to moje pierwsze szczęscie..........Na 15 40 mam prywatne USG 3D zobaczę mojego akrobatę,który dwie noce nie dawał mi spać ,bo cały czas fikolki robił i się pręzył:-)

reklama
Do góry