reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Inomama szok !!!! Tam uważaj na siebie !!!! Mógł jeszcze z tydzien poczekać ten Twój doktor kinder :)

anisen to ija z Tobą skacze ze szczęścia :) gratulacje super wieści przynosisz :) a ile waży maluszek ??? Ach wazne ze serduszko zdrowiutkie!!!!!! No i oby do sylwestra hehe

Inomama jej rozwarcie?:szok: dobrze że szwy zdjął "znienacka" przynajmniej się nie stresowałaś wcześniej...to teraz tylko nogi zaciskaj!

Anisen super że już nic nie widać:-) aj tam wytrzymasz do stycznia-zobaczysz:tak:

Mały waży według takiego maega wypasionego USG 3100 :)

Raczej do 6 stycznie cięzko będzie dotrwać bo szyjki prawie nie ma a to co jest jest wyprostowane i malec całem cięzerem ją skraca sam. wiec im większe będzie dziecko tym mocnej naciska i szybciej robi rozwarcie. Dlatego wyrokujemy że za długo to ja już nie pochodzę. Ale mały dostał sterydy i w razie co jest bezpieczny :)

Odebrałam GBS ujemy :)

Anisen 3100 sporo naprawde :) ale w święta moze nich jeszcze posiedzi :) a potem to juz jak sobie życzysz :) albo dzidzia życzy raczej :) Julia moja ważyła 3310 w 40 tyg az ciekawa jestem ile Oliwcia będzie ważyć :)

Kaczuszka - ja od początku ciąży biorę coś ale duphaston - ichni odpowiednik - ultrageston i kazał cały czas i nie zmiejszać dawki!

Anbas - ja też niby w szoku, ale ostatnio czułam wyrażnie małe skurcze, no i ciągniecie za ten szew, także ciesze się bardzo, że mam to już zdjęte!

Cleopatra - no od razu wziął i zdjął, zreszta ja po jego minie od początku badania widziałam, że coś nie teges...tylko sobie po rękawiczki poszedł, nożyczki takie duuuuże i powyginane, blokade na cipuche założę i ałacia krótkie i voila! a zaczełam wczoraj 35 tydz

Anisen - to bardzoooooooo dobra wiadomość!!! super!

DIABLICA ja ost wizyte mialam w 37 tyg (36t i 5dni) i juz nie bede miala. Teraz ewentulanie IP
ANISEN super, ze z maluszkiem wszystko wporzadku. To najlepsza wiadomosc

DZIEWCZYNY a ten GBS to co to dokladnie jest? ile za to placicie i ile czekacie na wynik?

reklama
Do góry