reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Dona śliczna kruszynka :-)
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty &&& proszę o sprawozdanie późnej :-)
Ja swoją wizyte mam jutro mam nadzieje że lekarka wykona usg powinna zmierzyć długość fałdu karkowego czy jakoś tak;-)a i zdjęcie od niej musze wyciągnąc :tak:
Kaha no w końcu ! wiedziałam że wszystko będzie dobrze ! dzidziol pięknie rosnie może bedzie chłop jak taki duży hehe:-)ja tez zawsze rycze jak bóbr na usg to niesamowity widok!

reklama
Ikasia, Delewarre, Juliana i Oliwia - &&& zaciśnięte za dzisiejsze wizytki. czekamy na dobre wieści i foteczki dzeciaczków
:tak:

mój tydzień temu miał 3,5 cm

bluelovi - tacy z mężem byliśmy szczęśliwi, że ze zmęczenia już nie miałam siły pisać na forum:) Dziękuję Ci, że trzymałas kciuki:* Po cichu liczę na dziewczynkę :p Ale też mi przez myśl przeszło że może chłopak bo taki duży :p Ważne aby zdrowe było a za 7 tygodni dowiem się jaka płeć:) Ciężko będzie wytrzymać tyle czasu:p:p

Dona śliczna kruszynka :-)
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty &&& proszę o sprawozdanie późnej :-)
Ja swoją wizyte mam jutro mam nadzieje że lekarka wykona usg powinna zmierzyć długość fałdu karkowego czy jakoś tak;-)a i zdjęcie od niej musze wyciągnąc :tak:
Kaha no w końcu ! wiedziałam że wszystko będzie dobrze ! dzidziol pięknie rosnie może bedzie chłop jak taki duży hehe:-)ja tez zawsze rycze jak bóbr na usg to niesamowity widok!

Kaha to życzę dziewczynki , waga nie zawsze sie sprawdza moja mała cała ciaze była duża i urodziła się 3700 i 57 długa hehe a dziewczynka :-) a ja z kolei licze na chłopca ale by były jaja jak ty byś miała chłopca a ja dziewczynke :szok:czasami los nie pomaga to dziwne :laugh2:

Anisen u nas tak samo leżalam na sali z dwoma kobietami i te i chłopaki malutkie takie hehe a co najlepsze jedna rodziła drugiego syna a ta druga trzeciego a ja córe :-D

bluelovi -no los rzeczywiście lubi płatać figle ihihhi :) Ale mam cichą nadzieję, że ja będę mieć dziewczynkę:p Bo chłopców więcej się rodzi i mi się wydaje, że ich jakoś łatwiej zrobić hehehehe :) A przy dziewczynce trzeba się namęczyć hehehe :)
Kaha to życzę dziewczynki , waga nie zawsze sie sprawdza moja mała cała ciaze była duża i urodziła się 3700 i 57 długa hehe a dziewczynka :-) a ja z kolei licze na chłopca ale by były jaja jak ty byś miała chłopca a ja dziewczynke :szok:czasami los nie pomaga to dziwne :laugh2:

Kaha nie żartuj mnie sie wydaje ze łatwiej o dziewczynke bo u mnie w domu same baby moja babcia urodziła kiedyś synka ale zmarł po porodzie poźniej moją mame a moja mama mnie i moja siostre a ja łucje no i teraz zobaczymy. ja tak zazdroszcze mamom chlopców sie dziwie jak to jest ze kobiety moga miec po 3 synów a ja ani jednego(to znaczy jeszcze sie okaze) a jak słysze ze ktos chce córke a nie może to się dziwie:wściekła/y:

reklama
Do góry