reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Fifka czytałam troche o tej małopłytkowości. Moze oznaczać poważne choroby a w przypadku ciezarnych prawie 20% kobiet pod koniec ciazy zmaga sie z tym spadaniem płytek , co nie oznacza nic groznego. Ale jednak lekceważyc nie mozna,. Mi ze 146tysiecy spadło na 88tyś wiec sporo. Bede prosic czy moge połozyc sie w poniedzialek , kompletnie przez weekend nie mamy co z Natanielem zrobić:(

reklama
blanka -No faktycznie leca ci te plytki ;/ A musisz isc koniecznie do szpitala z tym? Nie da sie tego podniesc lekami jakimis?? znaczy takimi do brania w domu...

No właśnie moja lekarka mówiła,ze trzeba sie położyć porobić badania. Poobserwować . Także na leczenie w domu nie mam szans. Wiecie co jakoś ostatnio srednio sie czułam , kreci mi sie w głowie . Teraz mysle ze to właśnie przez ta małopłytkowość. Jutro dam znac po wynikach! Dzieki za wsparcie

Inomama mam nadzieję, żejutrzejsza wizyta w szpitalu będzie ostatnią przed porodem:tak:

Blanka w sumie dobrze że lekarka chce działać od razu, trzymam kciuki żeby wszystko było ok:tak:

Salli, Agagsm czekamy na same pozytywne wiadomości po jutrzejszych wizytach:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej. Ja miałam dziś usg. Jaś nadal jest Jasiem. Ułożony główką do dołu. Waży 1900 gr. Ma już włosków dużo. Zdrowy:)

Kciuki za wizyty. Czytam codziennie ale z telefonu często mi posty ucina

Blanka- kciuki

reklama
Do góry