reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
i du*a! przespałam cała noc. Jakieś tam skurcze miałam ale na tyle słabe, że nie mobilizowały nawet do mierzenia czasu między nimi. A więc fałszywy alarm :no:

kaja - potwierdzam - koziorożce są mega uparte. mam w domu takiego delikwenta (męża), a teraz drugi się szykuje.... zwariuję :eek:

Ostatnia edycja:
No ja mam w domu skorpiona a teraz będzie koziorożec...mieszanka wybuchowa...dobrze ze ja bliźniak,to dwie natury i moze jakoś ogarne;););)
U mnie po wczorajszych wieczornych skurczach ci go sza.
Pewnie jestem skazana na poniedzialek:D Maz obiecał weekend zabierze mnie na wypasny obiad na miasto do ulubionej knajpki zebym sie najadla tego co lubie:D:D:D
A ja jeszcze stwierdziłam ze przecież obiecalam Synkowi ze jak wyjdzie to będzie zimno i snieg zobaczy..no i on tam pewnie czeka...a u nas ma zacząć sypać wlasnie w poniedzialek :D

Ikasia my chłopcom mówiliśmy od początku że siostrzyczka przyjdzie jak będzie zima i śnieg,i proszę po niedzieli ma padać:-D
Fakt koziorożce to uparciuchy-moja mama:-p
JA Wodnik(szalona i zawsze w pędzie,zawsze tysiac spraw:-D)
Bliźniaki-bliźniaki:-D:-D:-D(tak śmiesznie wyszło:-p)
Mąż panna-uosobienie spokoju i opanowania:tak:

A ja zauwazylam ze żeby sie wyproznic musze sięgać po czopki glicerynowe..no inaczej nie ma szans...chyba juz tak pozwijane jelita mam:/
A jak to przed cesarka? Będzie lewatywka? Bo przed laparoskopia na jajnikach mialam,to samo z cewnikiem,ale wtedy narkoza byla pelna...
A i po jakim czasie schodzi to znieczulenie od pasa w dol??
Zaczynam sie chyba stresować...:D

Idę teraz farbować wlosy żeby na porodówce sie jakoś prezentowa :D:D

Ikasia kiwi jedz :) min jedno dziennie ;)

Ja byłam zrobić badania, morfologia, mocz, czynniki krzepnięcia, zeby w razie co do znieczulenia było. Zostawiłam 80 zł a te wyniki ważne tylko tydzień ! Wiec w razie co za 6 dni powtórka z rozrywki i kolejne 80 zł ;) A wyniki dopiero jutro. wiec ja tam będę małego prosić żeby nie dziś bo mi znieczulenia nie zdążą podać ;)
Wypytałam dzis połoznej rezerwowej ( w razie gdybym miała rodzić w Rabce ) o paznoikcie i tam też mają być zmyte dokumentnie i na palcach u rąk i u nóg. Dobrze, że nie malowalam.
Co do wlosów będę farbować w niedziele bo musi być J w domu ;)
Ja tam nie czuję zeby małemu sie chciało wyłazić ,no ale z Kingą rano też tego nie czułam, o 11 tego nie czułam a o 12 już byłam pewna ze sie zaczyna ;) skąd skoro to było pierwsze dziecko, nie iwem ;) wiedziałam i już !
Trochę zazdroszczę cc planowanego. Mi połozna uświadomiła ze nawet jak ten mój przekroczy 5 kg to i tak będą próbować sn a dopiero potem cc bo to nie pierwsze dziecko. Powariowali. Ja naprawdę do wielkich nie należe. Ba do małych, mam tylko 157 cm wzrostu i wcale nie jestem jakaś szeroka

Ikasia ja lewatywę miałam,znieczulenie zeszło po paru godz,dokładnie ile to nie pamiętam bo byłam strasznie zmęczona i dzień cesarki cały spałam...Na drugi dzień rano już wstałam i poszłam do dzieci...

reklama
Do góry