reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Irisson jedna październikówka wszystkie kołdry do zamrażarki wsadzała. Nie wiem jak to zrobiła ale biłyśmy jej pokłony że to wcisła. Czyli da się ;-)
kakakarolina
emka 4 ale to czas one na 18mies wychodzą
marcia331
Haha karolinka dobre :-) Tymkowe czworki tego nie wiedza ze to jeszcze nie ich czas i pchaja sie na swiat ;-) dobrze chociaz ze mycie zebow mu sie spodobalo to jest szansa ze bedzie o nie dbal. Niestety prawda jest taka ze im wczesniej zeby wychodza tym sa slabsze i bardziej podatne na psucie, wiec sie chlopak musi pilnowac
kakakarolina
marcia właściwie między 12 a 18 mies więc może akurat dwa miesiące to potrwa;-) i to prawda z tym wczesnym ząbkowaniem, nic dobrego, prędzej się popsują, prędzej wypadną i wyrosną stałe, prędzej gibis ...

no ale nie ma rady na to;-)

no ale nie ma rady na to;-)
byłam dziś z młodym na przeglądzie u pediatry, uspokoiła mnie że nie ma zastrzezeń co do jego rozwoju, a przynajmniej wiem że nikt go nie podmienił w szpitalu, skoro rozwija się w tempie starszego brata
przez 2 misiące przytył tylko 200 gramów więc teraz waży "tylko" 11,520
Za to starszak mi chudnie, zaczynam się na poważnie martwić, rośnie i chudnie więc BMI ma już poniżej 3 centyla. Gdyby nie jadł to rozumiem, ale przecież je...
przez 2 misiące przytył tylko 200 gramów więc teraz waży "tylko" 11,520
Za to starszak mi chudnie, zaczynam się na poważnie martwić, rośnie i chudnie więc BMI ma już poniżej 3 centyla. Gdyby nie jadł to rozumiem, ale przecież je...
kakakarolina
mAtma ile waży? skoro rośnie to i chudnie. Jedzenia starcza na rośnięcie na tycie już nie.
reklama
kakakarolina
Matma dla mnie ok. Mój też waży od roku między 13,5 a 14 raz mniej raz więcej. Przy starszych to te gramy nie są już tak ważne. Waga zalezy od tego ile wypije dzień wczesniej. Ważne że rośnie.
Podziel się: