reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

reklama
Jeju coz to znowu za najazd chorobowy:eek: Zdrowia dla dzieciaczkow zycze!
My dzis na bilansie bylysmy. Mloda 10.80 wazy, wiec raczkowanie owocuje "chudnieciem":-D Procz tego 78 cm ma (ale sie wierzgala, wiec nie wiem czy dokladnie), rozwija sie prawidlowo, umiejetnosci te na obecy wiek ma opanowane, ruchliwa i komunikatywna no i przede wszytkim zdowa. Poza tym babka sie zachwycala jej oczami i usmiechem:tak:

stanowczo jakiś okres zły bo dzis mi Majka zachorowała :/ zaczęlo się od tego że nic nie chciała jeść, a ja idiotka wmusiłam w nią rano kilka łyżek płatków z mlekiem no i mi wszystko zwymiotowała po 2 godzinach :/ potem już nic nie chciała jeść, nawet herbaty nie chciała pić tylko wodę samą, wieczorem zjadła 3 chrupki kukurydziane i poszła spać o 19.30, szok. Przy kąpieli płakała że ją boli czółko i jakżeby inaczej- język i buzia- zajrzałam oczywiście język już w białym nalocie więc ją wysmaworałam Tymkowym mazidłem. No i ma lekko podwyższoną temp 37.3st... kurde obyśmy w czwartek mogli w te bieszczady jechać, moje pierwsze wakacje od 3 lat to by były (całe 4 dni ;) A Tymkowi coś się nie poprawia, tzn już nalotu nie ma, ale głos dalej dziwny, taki pusty, gardłowy

asia jakieś domki przy ujściu chyba w myczkowie czy myczkowcach? Nie pamiętam dokładnie :p to wyjazd z firmy mojego m, integracyjny, pierwszy i zapewne ostatni dopóki ten przybytek nie upadnie :/

Dziewczyny, Kacper ma od rana chrypkę, czekać czy do lekarza? Od czego to może być? Krzyczy i nadaje całymi dniami, ale czy to może być od tego? :-(

malinka czekać. Olka chyba też ma ;-) już jej się zdarzało wcześniej chrypieć a choroby nie było nie mówiąc o tym że u nas po behemotach jest chrypka i odkaszlnięcie prawie co dziennie ale to bardzo chwilowo

reklama
Do góry