reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
edzia dobrze, że masz już ten pessar. boli zakładanie? łożysko może się przemieszczać. ja miałam na tylnej, później bocznej, później przedniej ścianie :tak:
lori gratuluję pięknej Lilki! cudne wymiary :-)
annaoj najważniejsze, że nie jest gorzej i szpital Ci nie grozi!

och jak ja się stresuję wizytą...i tą pierońską szyjką!!!! byle do czwartku...

annaoj - dobrze, że się nie pogarsza. Może USG to dobry pomysł? Można obejrzeć szyjkę nie tylko z jednej strony :)
mag_dzia - &&&&
monia - nastawiałam się, że będzie strasznie ale spodziewałam się większych emocji. Bardzo szybko gin to zrobił - trwało to może z ... 10 sekund? Po założeniu takie dziwne uczucie rozpierania miałam... Pobrali znowu jakiś wymaz. W piąte idę na przegląd podwozia czy wszytko się dobrze trzyma. Ale ja nadal mam jakieś mieszane uczucia.... Siedzie we mnie coś co sprawia, że na szyjce robi się obrzęk i tak sobie z tym obrzękiem mam siedzieć jeszcze 3 miechy ;/ Mąż to już w ogóle przerażony - nie podchodzi do mnie za blisko bo "może mi się coś stać"... :eek:
dziewczyny - dzięki za miłe słowa!

Edzia z pesarem pomiar szyjki jest bardzo utrudniony i mało który lekarz potrafi zrobić takie usg, ale chciałabym wiedzieć jaki Wiktor duży. Ja z racji wizji, że może się coś wcześniej wydarzyć cieszyłabym się gdyby te 1,5 kg już miał.
Dostałaś globulki?

annaoj - nie dostałam żadnych globulek. Idę w pt do gina to podpytam co i jak bo też słyszałam, że często gęsto dostaje się coś w pakiecie z pessarem.
A jak mam być szczera to jakoś przegapiłam, że Ty też masz założony - myślałam, że masz nakaz leżenia jak monia i kademi i tyle... A USG to zawsze jakoś uspkokaja - więc jeżeli masz taką możlwiość - to śmigaj :)

reklama
edzia może to dla nas dziwne bądź zabawne...ale w sumie co się chłopu dziwić. jak nie cukrzyca, szpital, to szyjka i wkółko coś. oni tego nie czują, bo nie mają dzidzi w środku także są przerażeni i nad wyraz ostrożni. lepiej tak, niż mieliby lekceważyć. wytrzymasz kochana!!! 3 m-ce zlecą jak z bicza strzelił. a jak wielokrotnie pisałyśmy... dla dzidzi wszystko! :tak:

powodzenia dzisiaj dziewczyny!!!! i proszę bez wpisów na szpitalnym wątku :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry