annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Ede bo ja dawno miałam zakładany, już 2 miechy z nim śmigam.
Mam od początku globulki zamiennie co 3 dzień zakładam i odpukać obyło się bez infekcji.
Mam od początku globulki zamiennie co 3 dzień zakładam i odpukać obyło się bez infekcji.

Głowe ma u góry a nogi na moim pęcherzu;-)wszystkie parametry w normie. Napięcie brzucha prawidłowe. Z szyjką chyba wszystko ok... chyba bo zagadałam mu żeby sprawdził Ph pochwy bo podejrzewam nawrót grzybicy i on tak na tym się skupił , że o szyjce nic mi nie wspomniał... znaczy się powiedział jak go o to spytałam jak już było po badaniu. Powiedział, że ok ...mąż uwrażliwiony na tą kwestię (opowiadałam mu o Waszy problemach z szyjkami) podpytywał go chyba jeszcze ze trzy razy czy napewno ok z szyjką;-)aż gin sie troche zirytował.
- jezuuuu mnie to łapią jakieś dziwne przypadłości!!! dzisiaj przy goleniu zauwazylam w lusterku jakieś zgrubienie. no i lekarz stwierdził żylaka....niby nic groźnego , narazie nie można leczyć w żaden sposób , powinien zniknąć po porodzie. Ale już sie naczytałam ze duzy zylak moze byc przeszkodą do porodu naturalnego
Obserwuj to to - i żeby lepiej nie rosło...