Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ogólnie z małym ok, waży ok 1307 g i leży już główką w dół , ale nóżki i rączki ma po prawej stronie i moje żebra dostają porządnie w kość 
Przynajmniej w moim przypadku tak jest
Mąż kupuje całe zgrzewy wody mineralnej bo tak łatwiej po butelkach mi się doliczyć ile danego dnia wypiłam czy tyle ile mi lekarz kazał ( mam pić ponad 2l dziennie a najlepiej 2,5) no i tak dziennie wypijam 1 butelkę 1,5 l a pozostałe 1l uzupełniam sokami, kompotami licząc, że 1l to mniej więcej 4 szkl w zależności od szklanki ale tak mniej więcej lepiej wypić oczywiście więcej
ale fakt muszę się pilnować i liczyć ile pije bo bez tego liczenia piłam za mało
Nawet jak butelkę otwieram to mój z niej sobie nie nalewa wody żebym miała łatwiej się doliczyć czy faktycznie te 2,5 l było wiem może chore, że niektórym wyda się to może chore
ale dzięki temu nerki sie uspokoiły i nawet wyniki ostatnie z moczy wyszły lepsze lekarz stwierdził
Tak, że pij na zdrowie !!!
nad moją strategią jak obalić 2,5l dziennie 
ale jak już wróce do domu po urlopie to też będę tak robić. Dzięki dziewczyny :-)