Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
galaxia śmiałam się właśnie....że mogą być jaja, że urodzę w ekspresowym tempie w porównaniu z Tobą. u Ciebie czop - u mnie nie. u Ciebie skurcze - u mnie nie. u Ciebie oczyszczanie - u mnie nie. jak mi wszystko na raz chluśnie to dopiero będą cyrki!
Monia normalnie jestem w szoku!!!
Gratulacje! Szkoda, że GBS nie masz w poniedziałek 02.09, bo ja wtedy jade i byśmy się spotkały (mi kazał jechać na IP w godz. 13-18). Nie ma opcji, dziś pakuje torbę ;-)
Magdzia kochana nic się nie martw tą wagą, tym bardziej, że lekarz robił to w pośpiechu a wystarczy milimetr i wychodzi inaczej. Będzie dobrze, ważne, że maleństwo zdrowe
KADEMI maluszka chroni jeszcze pęcherz płodowy i dlatego jak zaczną odchodzić wody to trzeba jechac do szpitala szybko bo wtedy moze dojść do zakażenia...
Monia no i pięknie, dzidzia rośnie! :-) Do łóżka sio i leżeć grzecznie , a co do tego że jak na razie u Ciebie było "bezobjawowo" to bardzo dobrze, najlepiej jak leci wszystko na raz bez zapowiedzi, wtedy się przynajmniej człowiek nie zastanawia czy to już czy jeszcze nie