Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
gdzie dojadę;-). Stawiam na Gliwice. Syna rodziłam w Knurowie.Sis w którym szpitalu planujesz rodzić?
nie tyle wagowo może (bo to nie możliwe chyba, skoro do tej pory była kruszynka) co rozmiarem. powiedział, że na jego oko za jakieś 2 tyg. waga będzie ok. 3,5kg.
taka żmijka... duuuuuuża żmijka.
że co??? Wiktoria jest praktycznie gotowa do porodu, pcha się na świat. najważniejsze, aby wytrzymać i przytrzymać ją do końca sierpnia. w związku z tym mam leżeć murem do końca sierpnia z nogami do góry, na lewym boku. dlaczego lewy bok? bo kręgosłup dziecka do porodu musi być ustawiony w pionie lub po lewej stronie brzucha, nie po prawej. także muszę ją "zmuszać" do przerzucenia się na drugą stronę brzucha. zakaz forsowania się i czegokolwiek. leżeć, leżeć, leżeć.
Jak to mój lekarz powiedział " Leżeć i odpoczywać póki Pani może, bo po porodzie nie będzie na to czasu "