Hej Dzieczyny!!
Masalam Fillil - wiem, że co by Wam nie napisać i będziecie się martwić, ale bądzcie dobrej myśli. Trzymamy za Was kciuki i dajcie znać, gdy będziecie wiedzieć coś więcej!!
Love - Gratuluje udanej wizyty!!
Wczoraj na USG byłam i ja. Moja dzidzia ma 56 mm, dwie nogi, dwie ręce i głowę. Przeziernośc karkowa w normie (1,49), kości nosowe obecne. Termin z USG - 1.09.2013 r. Dzidziolek cały czas sie ruszał machał łapkami i nogami - wspaniały widok.
Ale pamietam, że ja byłam na usg genetycznym z Hanią, to on awcale sie nie chciała ruszac, odwróciła się plecami i tak machała rączka jakby chciała powiedzieć - prosze sie ode mnie odczepić!! Musiałam skakać, żeby zmieniła pozycje i można było wykonac pomiary. Wogóle jak sobie przypominam Hania była mało ruchiliwym dzieckiem jak była w brzuchu i każde KTG wychodziło okropnie (musiała leżeć czasami po 2 h bo nie chaiała współpracować), a urodziła się super zdrowa i teraz wszystko można o niej powiedziedzieć, ale nie to, że jest mało ruchliwa.
E-de Swatowski zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie - teraz to sie poważnie zastanawiam, czy do niego nie chodzić. Ale kolejka strasza - weszłam z godzinnym opóźnieniem.