reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Galaxia trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, postaraj się nie stresować (wiem, łatwo się mowi..;), czekam na wieści po wizycie i może fotkę maluszka:-)

reklama
galaxia- trzymam kciuki
Love - super dobre wiesci
wykałaczka - brawo, gratuluje
Masala, filili - trzymajcie sie, powtórzycie badania i bedzie ok :) trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
fillil, masala - na pewno wszystko z dzidziami będzie ok, ale już nie pocieszam bo cokolwiek nie napiszę to i tak będziecie się martwić - to normalne, przecież jesteście mamami. Trzymam kciuki mocno!

love, wykałaczka- gratki! Love piękny dzidziol i piękny brzusio ;-)

Galaxia- trzymam kciuki za fajową wizytę i dużo foteczek!

Masala, Fillil trzymam kciuki, żebyście niebawem dostały uspokajające wieści, że z Maleństwami wszystko dobrze.

Love gratuluje udanej wizyty i dobrych wieści, ale widzę niedobry lekarz, tak Maluszka budzić, gdy ten chce spać ;-)

Wykałaczka gratuluje super wieści. Wygląda na to, że Hania jest z tego typu ludzi co to lubią duże, otwarte przestrzenie i po prostu było jej za ciasno, więc "przespała" ciąże w oczekiwaniu na moment, aż będzie mogła porządnie rozprostować kości :-D

gratuluje dziewczyny ślicznych bobasków:) masala i fillil nie denerwujcie sie bo dzieciaczki tez sie denerwują :) wszystko bedzie dobrze mówie Wam :)
karolina dzięki ze pytasz :) a jakos sie trzymam cóż wiecej moge powiedzieć na ta chwile.. :) jutro sie okaze, nie udalo mi sie wybrac do tego drugiego gina ale jakby cos to jeszcze pojde w pt, albo jakos sie wcisne jutro bo ma do 20, także prosze jeszcze raz Was o kciukasy :)

wykałaczka i love - fajne wieści, bardzo się cieszę :)))))))))))
galaxia trzymam kciuki za dziś!
carloska - o Tobie też pamiętam, odzywaj się kochana! &&&&&&&

Ja dziś byłam na szybki podgląd mojego paproszka - i seruszko bije, ma 2,1 cm. Co mnie zmartwiło to to, że byłam już na USG dwa razy wcześniej. Wg USG dziecko było najpier jeden a potem dwa "dni starsze niż z OM a dziś dwa dni "młodsze" niż to wynika z OM... Czy to nie jest niepokojące?

reklama
Nie pytałam - bo umówiłam się z "moim" ginem w szpitalu, zaprosił mnie i od razu dostał telefon, że coś się mu z ojcem dzieje i wyskoczył ja oparzony (wcalę się nie dziwię) i tylko krzyknął do jakiegoś swojego kumpla - "weź tą Panią i zrób jej USG" i zwiał.

Do góry