reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Jesteśmy :) Moje marzenie się spełniło :)

Mamy HANIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Jest zdrowa!!! Wszytko w jak najlepszym porządku.
A ja nie mogę się przestać uśmiechać ;)

Galaxia - Gratuluję Jasia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Annie - ja tam czułam że to dziewczynka :-):-):-):-)

nadiaa - tez bym poszła prywatnie i stanowczo do kogoś innego :tak:

Bachucha - no i super że wszystko dobrze a 2 tygodnie szybką zlecą ;-)

Galaxia gratulacje zdrowego synusia :-)
Bachucha ważne, że badania ok, kiedyś każda się doczeka odkrycia tajniaka :rofl2:
Nadia no rozumiem może gorszy dzień ale na ciężarnej…ehh będzie miał myszy :wściekła/y: a na usg idź uspokoisz się :tak:
AnnieTess gratulacje i kolejna dziewczynka wrześniowa :-D

Gratuluje dziewczynki udanych wizyt!!!
Ja w najbliższy piątek ....a 22.04 usg genetyczne-już nie mogę się doczekac! to bedzie mój 20 tydz. u mnie lekarz powiedzial ze powinno się robic miedzy 18-23 tyg.

Galaxia Gratuluje synka - Jasiu super imię...niestety w bliskiej rodzinie mam już Jasia więc odpada...a poza tym raczej bedzie dziewczynka;-)

Nadia - tak to juz jest z tymi wizytami z NFZ! Pewnie zapisz się na usg 4d genetyczne połówkowe .Lekarz poobserwuje bobaska z kazdej strony sprawdzi czy wszystko ok. no i widok będzie dużo lepszy no i może płytkę na pamiątkę dostaniesz:)

milego wieczorku!!!!

mika- wiem że łaski mi nie robi, bo nie musi mi zdjęć drukować, chciałam tylko na monitorku zobaczyć, ale chyba miał dzis zły humor bo nasz szpital ma problemy z kasą i wstrzymali im wypłaty.... pewnie ma nerwa że w tym miesiącu zamiast 30 tys zarobie 20 :D

No kochane cóż za wspaniałe wieści na dziś !!!

Galaxia gratuluje Jasia !!! piękne imie naprawde i w końcu wiesz kto tam w brzuszku sobie fika :-)

Annie a Tobie oczywiśćie gratuluje Hani ! Hanie są cudowne wierz mi :-D

mika wizyta z połówkowa do 24tc jest wskazana nawet bardziej ten 22/23/24 bo narządy są lepiej widoczne do badania;-)

Nadia mi gin na NFZ robi USG za każdym razem co 4 tygodnie ..sam mi każe na fotel fiknąć coby sobie dzidziolka pooglądać ;)
Cóż za nie miły doktorek .. idz na usg do innego jak dziewczyny radzą i będziesz spokojna :tak:

Bachucha Ciesze się że wszystko ok ,ale wiadomo że jak się maluszka nie zobaczy to tak nie do końca zadowolone jesteśmy:tak:

Dzień zaliczamy do bardzo wizytowo udanych!!! Cieszę się!

Mam nadzieje ,że na wątku głownym wszystko tak samo pięknie jak tu :) poprostu nie mam kiedy - przepraszam kochane !!!

Ostatnia edycja:
Dziekuje wszystkim :-) Już sie przyzwyczaiłam do myśli że będzie chłopiec bo ciągle myślałam do tej pory o NIM jak o NIEJ :-D

Annie super :-) Bardz bardzo gratuluje:-):-)

reklama
Annie - gratuluję Hani:) cudowne uczucie kiedy nie można przestać się uśmiechać, ja mam tak po każdej wizycie i oby tak dalej!
Galaxia - Jaś, Jan, Janek, cudowne imię:) gratuluję, chował się chował, ale jednak.... ach te dzidziaki to lubią nas w niepewności trzymać :)
Nadiaa - wlasnie dlatego nie chodze na NFZ trzy USG na marnym sprzęcie i humory doktorka? pacan i tyle, idź sobie podglądnij prywatnie, Ja w ogóle dwa razy w życiu byłam u gina na NFZ i więcej nie pójdę,o prowadzeniu ciąży nie ma mowy,żałuję jedynie, że NFZ nie naciągam na badania.
Edek- a kiedy Ty dziurawca podglądasz?

A niewiem która z Was miała problem z prenatalnym ale robi się w zależnosci od kliniki 19-24 tygodniu, tak jak pisała Lori genetycy tak umawiają i wiedzą co robią, ja mam w 21tygodniu, chodzi o to, żeby jak najwięcej organów było rozwiniętych na tyle, żeby zobaczyć czy pracują prawidłowo.Podobno im później tym lepiej, ale trzeba się zmiescic w tym 23-24 tyg.

Ostatnia edycja:
Do góry