reklama
Goodka
Moderator
U mnie było serduszko w 6t3d. Jeśli lekarz nic nie mówił, to możliwe że jest jeszcze szansa. Szkoda, że nie wiesz ile miał zarodek. Może ciąża jest młodsza niż myślisz i serduszko jeszcze wystartuje.Czy u Was serduszko było już widoczne na tym etapie? Kiedy u Was pojawiło się bicie serduszka na USG?
Ja pewnie bym poszła do innego lekarza, z lepszym sprzętem, ale jak nie masz takiej możliwości, to niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać do następnej wizyty
kamilaa919
Fanka BB :)
U mnie biło w 6+5 ale jak to lekarz stwierdził- dopiero zaczynało swoją pracęHej dziewczyny!
Dziś byłam u swojego lekarza, potwierdził ciążę. Jest zarodek, wszystko rozwija się jak na ten moment powinno.
Jestem teraz 6+4 TC (4+4 od zapłodnienia). Niestety lekarz nie widział jeszcze serduszka i trochę się tym martwię…
Wiem, że na wiele rzeczy nie mam wpływu, ale same wiecie, jak to jest
Czy u Was serduszko było już widoczne na tym etapie? Kiedy u Was pojawiło się bicie serduszka na USG?
Będę wdzięczna za Wasze historie i słowa wsparcia![]()
niunia2324
I mnie na etapie 6-0 nie było, tydzień później już byłoPlanuję podjechać 24.07, wtedy będę mniej więcej 7+6. Wiem, że trzeba podejść chłodno do sprawy, ale same wiecie, jak to jest… człowiek jednak trochę to przeżywa.
Nie wiem, lekarz mi tego nawet nie powiedział jakiej wielkości. Spojrzał tylko na ekran, powiedział, że jest w dobrym miejscu i to tyle.

Ja byłam wczoraj na pierwszej wizycie i widzialam juz serduszko A moja ciaza to 5tyg i 5dni, jest bardzo malutkie ale Pani doktor pokazala mi powiększyła i pytala czy widzę te miganie ze to jest juz serduszkoHej dziewczyny!
Dziś byłam u swojego lekarza, potwierdził ciążę. Jest zarodek, wszystko rozwija się jak na ten moment powinno.
Jestem teraz 6+4 TC (4+4 od zapłodnienia). Niestety lekarz nie widział jeszcze serduszka i trochę się tym martwię…
Czy u Was serduszko było już widoczne na tym etapie? Kiedy u Was pojawiło się bicie serduszka na USG?
Aksamitka28
U mnie na wizycie 6+3 też nie było widać. Dopiero w 8 tygodniu na USG zobaczyłamHej dziewczyny!

reklama
Hej, czasami to kwestia kilkunastu godzin/kilku dni. Ja mialam taką sytuację, że byłam na usg w poniedziałek i byl tylko pęcherzyk ciążowy z żółtkowym a w środę byl zarodek z bijącym sercem. Byłam u tego samego lekarza, badanie na tym samym sprzęcie. Głowa do góry! Teraz musisz myśleć pozytywnie 
reklama