reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
Gratuluje dziewczyny wizyt, super że wszytsko dobrze zarówno z dzieciaczkami jak i z szyjkami:)))
Exotic,Kamilka gratulacje klejnotów! Exotic Olivier to super chłopaki- sama coś o tym wiem:-)

-
:-)kruszki,kakarolinka, juditka- może będzie niespodzianka i przy porodzie się dowiecie?:-D:-D chociaż życzę wcześniej;)

Kamilka, Exotic gratuluje chlopakow, no to nam "zmeznial" sierpien. Jeszcze ja do was w piatek dolacze (jak sie pokaze) bo cos tak czuje ogona:tak:
Juditka, Kruszki no to wstydliwe dzidzie wam rosna, ale najwazniejsze ze zdrowe, tez gratuluje! Kruszki, ale moze Ty sie dowiesz jeszcze w pl, bo cos mi sie kolacze, ze pisalas o usg tam? Sorki jak cos pokrecilam:zawstydzona/y:
Kakakarolina, Irrison dla Was tez gratki, grunt to dobre wiesci:tak: Kakakarolina Ty masz Ninke (a nie Hilde?) juz na stowe wiesz? A Ty Irisson wiesz czy druga dziurka?

LeRemi pokichało Ci się irosson będzie mieć Ninę a ja Hildo-Olę :-D. Mój M niech se myśli, że to Hilda a ja go oświecę na porodówce, że jednak nie ;-) zresztą a jak mówię do brzucha Hilda to sie strasznie obrusza chyba jej przykro, że tak ją nazywam:-D a na 100% to gin nie powiedział bo na 100% to będzie po porodzie ale w każdym razie nic nie wisiało:)

exotic, kamilka irisson, kakakarolina, kruszki, juditka, dziewczyny wielgachne gratulacje dla Was wszystkich:-D!!!
Wspaniałe wieści nam fundujecie. Nawet jak płeć jeszcze niepoznana i tak najważniejsza wiadomość jest - zdrowe:-D Cieszę się razem z Wami całym sercem:tak:

gorgusia cieszę się, że to nic poważnego, no i gratuluję chłopaczka:tak:

Ostatnia edycja:
marcia331 powiem Ci że ja po cichu liczyłam na dziewczynkę chociaż starałam się nie nastawiać, teraz śmieję się że do trzech razy sztuka:confused::confused: ale na tej dwójeczce poprzestanę chyba, chyba że mieszkanie nam się uda zmienić.
Najważniejsze żeby dzieciaczki były zdrowe.

no wiec dziewczyny z uk nie beda mialy wiecej skanow juz :/chyba ze wyprosza same, ja bede sciemniala na wielkosc dziecka, ze niby sie boje ze male, ze corka byla mala, a jaknie dadza to i tak bede teraz w pl robila, jutro usiade i sprobuje wizyte zarezerwowac :) i takie cudne malenstwa mamy :) zdrowiutkie wszystkie, ja mam wizyte z polozna w dzien wyjazdu, 4go rano jakos

reklama
Do góry