reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza :)

mój nadal czuje ze główka na żołądku leży:no::no: jeszcze zadne z dzieciaków tak nie było ułożone!! wszystkie od razu głowa w doł:-D no nic zobaczymy 8czerwca..

odebrałam wyniki testu obciążenia glukozy 75g i chyba dobrze:-) zaraz lukne normy jakie tu wklejałyście.. ja mam:
na czczo 73
po 1h 117
po2h 98

reklama
Sempe wyniki suuuper :-D

ja już jestem po ponownej glukozie, wyniki będę mieć około 15, ciekawe czy będą złe tak jak się nastawiam.. :eek:

Sempe wyniki glukozy rewelacyjne!! Ja mam dzisiaj wizytę to zobaczę co gin powie na moje na górnej granicy,bo w końcu nie pisałam do niej wiadomości z wynikami. Stwierdziłam że nie będę się stresowała przez ten czas dietami :-) no chyba że mi dzisiaj nakaże uważać na to co jem to będę zmuszona. Nie wiem czy mi dzisiaj usg zrobi, bo miałam 2,5 tygodnia temu w szpitalu. Ale jestem już w takim tygodniu że należy się to ostatnie. No zobaczymy. Nie nastawiam się, żeby się potem nie rozczarować. Mam tylko nadzieję że z szyjką nadal wszystko dobrze. Zdam relację popołudniu.

Sempe,ja też zazdroszczę Ci takich ładnych wyników tej glukozy, ale i gratuluję, super :tak:

Marcia i pozostałe dziewczyny, które mają dziś wizyty - powodzenia :-D

I po wizycie . Królewna bd drobniutka nadal sie potwierdza 25cm ma i 1kg wagi i ułożona gówkowo choc nie wiem co to znaczy. No i badanie miednicy miałam i podobno mam za waskie dwa wymiary ale naszczescie te mniej wazne :)Bo wolała bym rodzic naturalnie :)

Marcia, zapytaj o to bo ja zapomniałam spytać gina może zadzwonię do ciotki diabetolog:
"Fenoterol może podwyższać poziom cukru - jednak według diabetologów nie jest to zafałszowany wynik tylko zmniejszona rezerwa czynnościowa trzustki, którą traktuje się jako cukrzycę ciężarnych" No i powodzenia!

Gratuluje wszystkim udanych wizyt.

reklama
Do góry