reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
hej dziewczyny,
ja już po wizycie. Moja kruszynka ma już całe 13 cm i 141 g. Niestety nie dostałam zdj a dziwne, bo byłam prywatnie a z wrazenia zapomniałam się upomnieć. Tak fajnie machała rączkami i otwierała usta. No właśnie tak dociekałam o płeć, że lekarka długo szukała i usg na brzuchu i dopochwowo, szukała siusiaka no i nie znalazła. Za to znalazła co innego narządy rozrodcze zeńskie :) niby jeszcze nie na 100 % ale raczej tak. Tak byłam nastawiona na chłopca wszyscy mówili, że bedzie chłopiec bo pięknieje i z kalendarzyka chińskiego też wyszedł chłopak no ale będzie Nadusia i ja się cieszę. Trzeba tylko jakos delikatnie poinformować małżonkowego, któy pragnął pierworodnego.
Wam również życzę udanych wizyt :)

wikki gratulacje!! Nadusia to juz spory człowiek!!
olga ja też bym juz chciala wiedziec. Dałabym sobie konczyny poodcinac ze to chlopak bedzie. Wszyscy tez tak mowia-ze niby na syna wygladam.Ale ja juz chce wiedziec dla pewnosci. Bo juz tyle nie neutralnych rzeczy dla młodego wybralam ze glupio by bylo potem dziewczynke w je pakowac:D

A ja laski jutro ide na usg . Przy okazji wizyty w pracy zwerbuje jakiegos lekarza . To moze sie dowiem kto we mnie pomieszkuje

Noelle to zaciskam kciuki &&&&, a jeśli chodzi o przeczucie to widać u mnie z tym kiepsko. Mój brat ma syna, mojego M siostra ma syna więc już dostaliśmy sporo ciuszków i większość niebieskie haha będzie niebieska smerfetka :)

reklama
Do góry