reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Czarnulka super wieści!!!
hej dziewczyny,
ja już po wizycie. Moja kruszynka ma już całe 13 cm i 141 g. Niestety nie dostałam zdj a dziwne, bo byłam prywatnie a z wrazenia zapomniałam się upomnieć. Tak fajnie machała rączkami i otwierała usta. No właśnie tak dociekałam o płeć, że lekarka długo szukała i usg na brzuchu i dopochwowo, szukała siusiaka no i nie znalazła. Za to znalazła co innego narządy rozrodcze zeńskie
niby jeszcze nie na 100 % ale raczej tak. Tak byłam nastawiona na chłopca wszyscy mówili, że bedzie chłopiec bo pięknieje i z kalendarzyka chińskiego też wyszedł chłopak no ale będzie Nadusia i ja się cieszę. Trzeba tylko jakos delikatnie poinformować małżonkowego, któy pragnął pierworodnego.
Wam również życzę udanych wizyt
ja już po wizycie. Moja kruszynka ma już całe 13 cm i 141 g. Niestety nie dostałam zdj a dziwne, bo byłam prywatnie a z wrazenia zapomniałam się upomnieć. Tak fajnie machała rączkami i otwierała usta. No właśnie tak dociekałam o płeć, że lekarka długo szukała i usg na brzuchu i dopochwowo, szukała siusiaka no i nie znalazła. Za to znalazła co innego narządy rozrodcze zeńskie
Wam również życzę udanych wizyt
Noelle1986
Fanka BB :)
wikki gratulacje!! Nadusia to juz spory człowiek!!
olga ja też bym juz chciala wiedziec. Dałabym sobie konczyny poodcinac ze to chlopak bedzie. Wszyscy tez tak mowia-ze niby na syna wygladam.Ale ja juz chce wiedziec dla pewnosci. Bo juz tyle nie neutralnych rzeczy dla młodego wybralam ze glupio by bylo potem dziewczynke w je pakowac
A ja laski jutro ide na usg . Przy okazji wizyty w pracy zwerbuje jakiegos lekarza . To moze sie dowiem kto we mnie pomieszkuje
olga ja też bym juz chciala wiedziec. Dałabym sobie konczyny poodcinac ze to chlopak bedzie. Wszyscy tez tak mowia-ze niby na syna wygladam.Ale ja juz chce wiedziec dla pewnosci. Bo juz tyle nie neutralnych rzeczy dla młodego wybralam ze glupio by bylo potem dziewczynke w je pakowac
A ja laski jutro ide na usg . Przy okazji wizyty w pracy zwerbuje jakiegos lekarza . To moze sie dowiem kto we mnie pomieszkuje
Noelle to zaciskam kciuki &&&&, a jeśli chodzi o przeczucie to widać u mnie z tym kiepsko. Mój brat ma syna, mojego M siostra ma syna więc już dostaliśmy sporo ciuszków i większość niebieskie haha będzie niebieska smerfetka 
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wiiki super!!! Gratuluję. Mamy pierwszą potwierdzoną dziewczynkę 
Ale ci zazdroszczę!!!
Noelle trzymam kciuki za jutro!

Ale ci zazdroszczę!!!
Noelle trzymam kciuki za jutro!
reklama