reklama
Dobre:-)Kinga pozycja chyba nie ma znaczenia , choć mój mąż twiedzi, że na syna to trzeba strzelać w prawy górny róg![]()
Mój znajomy (ojciec dwóch córek) za to mówi, że dziewczynkę robi się godzinę dłużej, niż chłopaka;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Heheheheheh dobre te metody 

Kasienkadg
Fanka BB :)
Gratki kobietki tych juz wielgasnych dzidziusiow
)
Ja nastepnym razem bede korzystac z metody owulacyjnej planowania plci - bo oczywiscie bede chciala dziewczynkeeee
))
Ja nastepnym razem bede korzystac z metody owulacyjnej planowania plci - bo oczywiscie bede chciala dziewczynkeeee
Kinga pozycja chyba nie ma znaczenia , choć mój mąż twiedzi, że na syna to trzeba strzelać w prawy górny róg![]()

Ja sie moge cieszyc waze 60,5 kg :-) nie jest zle ,ale nie oznacza nic....bo do konca ponad 4 miesiaceGRATLUJĘ DZIEWCZYNY!!! też chcialabym już wiedziec...
mam dośc nieprzyjemne pytanie... ile przytylyście od początku?? bo ja 6-7 kg i coś czuję, że jak w takim tempie to będzie szło to strach się bac![]()

reklama
GRATLUJĘ DZIEWCZYNY!!! też chcialabym już wiedziec...
mam dośc nieprzyjemne pytanie... ile przytylyście od początku?? bo ja 6-7 kg i coś czuję, że jak w takim tempie to będzie szło to strach się bac![]()
7 kilo i to jest jakas masakra