reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

Gratki z udanych wizyt ......:-) ,a ja juz mysle o kwietniu czuje sie gruba jest mi ciazko i mam dosc .....o tak!!!!!!!! :-D ale wytrzymam czuje sie nie atrakcyjna ...eh i ta gruba dupa mnie rozwala :wściekła/y:...

reklama
dokładnie byle do wiosny, szybko zleci :) ja też zaciskam &&& za dzisiejsze wizyty. Jutro moja kolej, ale mam stresa. Od jutra pocznę robić jakieś zakupy jak na 100 % z usg wyjdzie ze to dziewuszka tak jak wcześniej twierdzono.

a co do atrakcyjności mam to samo, czuję się gruba a nigdy taka nie byłam więc całkiem to obce dla mnie i jakoś mało seksowna a dziś tym bardziej bym chciała być seksowna, bo z M mamy 6 rocznicę powstania naszego związku no cóż jemu i tak chyba wystarczy mój powiększony biust :) reszta to moja obsesja :)

Kora i ewusia 3mam kciuki! Czekam na wiesci!:)

A co do poczucia atrakcyjnosci,u mnie nienajgorzej... szczegolnie jak np tak jak dzis zaloze sukienke:)
Ogolnie dobrze jest jak mam na sobie rzeczy w miare dopasowane,bo jak zaloze jakikolwiek luzny worek ciazowy to latwo mnie pomylic z szafa 4-drzwiowa!:p

dobra laski, wrocilam od poloznej...moja macica jest jakies dwa cm nad pepkiem, i ma dokladnie 21 cm wg starej doswiadczonej poloznej, czyli jest na etapie 24 tygodnia ciazy jak tak patrze na wykresy...i to podobno ze wzgledu na ilosc lokatorow..myslalam , ze spadne z tej kozetki, dwa palce nad pepkiem, masakra:szok:

ale sie ciezko przestraszylam..jak powiedziala, ze bedzie tylko wyzej i wyzej..

oznacza to w praktyce, ze mi zeby wybije pod koniec ciazy:evil:

to raz, dwa, zelazo mi leci na leb na szyje, mimo silnych preparatow na recepte i dlatego laze jak ta zmora nocna i padam na twarz od kiedy wstane ..

a poza tym wszystko gucio;-)

reklama
Kaja no niezle długa na Twoja macica, dla pocieszenia nasze też takie będą albo już są ;-) Z tym żelazem to wiele kobiet niestety ma problem na róznych etapach ciąży.

Do góry