reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Hej,
ja po wczorajszej wizycie - wszystko Ok, maluch rośnie, wyniki krwi i moczu w normie... no tylko ta moja 90% córa zmieniła się wczoraj w 90% synka! :szok: Normalnie sobie chyba jajca wyhodowała w ciągu miesiąca! :-D Nic, czekam do przyszłego czwartku, wtedy mam połówkowe i na 100% się potwierdzi, kto też tam się ukrywa... :tak:No i jakieś dokładniejsze pomiary wtedy będą też...
Citrus, Female, Nanulika - gratulacje udanych wizyt

Olga hyhyh ja tez do konca nie wierze w ostatnie usg które mi chlopaka pokazało... we wtorek mam normalną wizyte a w czwartek usg 3D i tez mam nadzieje ze potwierdze płec na 100% no ale u ciebie to ZONK :)
Wazne ze maluszek zdrowy... a co bedzie i tak pokochasz jak swoje hihihi

Nie no, pewnie, że pokocham :tak: W sumie chyba jakoś nie do końca wierzyłam jeszcze w ta dziewczynkę - chociażby dowodem to, że nie kupiłam ani jednego różowego ciuszka, czekając na połówkowe.. No i myślę, że mój Antek też wolałby braciszka jednak ;-)

reklama
ja dziś zapisywałam się na badania,prywatnie brak miejsc i dopiero na 15 stycznia mam wizytę,na usg szyjki też miejsce dopiero 23 stycznia,masakra.ale jeszcze spróbuje w przychodni przyszpitalnej na Kasprzaka,tylko myślę czy w soboty jest tam możliwość zapisu.

aaaa i wreszcie mam papiery z pierwszej ciąży,w 16 tygodniu już miałam szyjkę 2 cm i orzeczoną niewydolność,a tydzień później 1,5 cm i założony szew.teraz 20 tydzień i jeszcze jest 3 cm,więc jest szansa że będzie dobrze.a jeszcze przy porodzie sn miałam pęknięcie szyjki i zszywanie:szok:

Do góry