na poczatku gratuluje wszystkich udanych wizyt
ja mialam dzis wizyte i z mala wszystko dobrze, problem mam tylko ja gdyz mam rozluznienie i lekkie pekniecie kosci lonowej, dlatego kazdy stawiany krok tak nieziemsko boli, mam lezec 3 tygodnie do kolejnej wizyty, co przy trzylatku ktorego trzeba zaprowadzic i odprowadzic do przedszkola jest niemozliwe, w jedna strone m bedzie go wozil a ja odbierala, na szczescie nie jest to niebezpieczne dla dziecka, ale z cc na zyczenie bede miala cc na zalecenie mojego gin, i pewnie 10-14 dni przed terminem wiec pewnie kwiecien, no ale jak sie bede oszczedzala moze kosci sie zrosna i nie bedzie juz tak bolalo
nanulika- masz wizyty i wszystko ok wiec jest dobrze, ruchy generalnie do 24 tygodnia powinno sie czuc ale kazdy czuje inaczej, niedlugo sie pojawia
kessy- ale ta dziurka nic nie musi jeszcze znaczyc na tym etapie, kazde dziecko przy urodzeniu ma mala dziurke ktora sie w wiekszosci przypadkow zrasta kilka dni po narodzinach, ale to napewno wiesz, trzymam kciuki by bylo dobrze ale napewno bedzie