reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Jak do stracenia?

Moje 6 się odkłada nie tylko w okolicy brzucha niestety. Mam takie łapska napompowane i twarz nadmuchaną.
Ogólnie jak to powiedziała jedna moja znajomka wyglądasz na dziewczynkę :sorry2:

Przedstawiam wam mojego Marcelka:

IMG_20130111_1_18.jpgIMG_20130111_1_36.jpgIMG_20130111_1_17.jpg

Ostatnie zdjecie z kciukiem w buzi;)

Jest zdrowiuski, wszystko ma na miejscu;)

Od poczatku ciąży przytyłam 5,5kg patrząc na wagę rano na czczo. Wieczorem w ciuchach (np ważąc się u pani dr) potrafię ważyć ponad 2 kg więcej...Mnie przybyło teraz w 4 tyg 4 kilo. Nie wiem dlaczego, bo się nie obżeram, ćwiczę, nawet słodyczy zaczęłam sobie odmawiać, a tu taki klops...
Dzidzia rośnie...trzeba się cieszyć:-)
Ja od początku ciąży +5,5kg a we środę kolejna wizyta u mojej gin:-)

ja od początku już 7 kg,no ale leżąc ciężko spalać.w pierwszej ciąży 8 mc nic nie jadłam,ciągle wymiotowałam,a i tak przytyłam 14 kg,tylko 10 odrazu w szpitalu zostawiłam:-)

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt i ślicznych dzidziusiów :)
Ja dziś bylam po zwolnienie, nie badała mnie tylko ciśnienie (135/100 chyba pierwszy raz miałam takie wysokie) później jeszcze skoczyło bo z 5 min położna tętna nie mogła znaleźć serce mi samej stanęło no ale w końcu wyczuła wiec odetchnęlam. Nic więcej nie miałam badanego. Jedynie dostałam antybiotyk Augmentin, bo w posiewie mi jakąś bakterie wynaleźli. Kolejna wizyta za miesiąc mam nadzieje wraz z USG.
a na wadze tez mam ok + 6.

reklama
gratuluje udanych wizyt kochane;*
ja caly dzien dzisiajna wysokich obrotach,w koncu w domu w koncu w poziomie:-)
wyniku posiewu nie mam,musze sobie extra osobiscie jechac bo przez tel.to sobie gow...zalatwic moge;//// u mnie wagowo nie wiadomo.ale cos na pewno wiecej bo twarz jakas pulchniejsza mam kur....... no:-) na dniach wejde na wage i fotke strzele brzucha.

Do góry