Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj maż jak sie rodzil to taki drobny byl ( 2800 ) ja (3200) ale zobaczymy czy mała bedzie oscylowac w tych granicach. Oby!!
Kitka a ile ważyłaś przed ciążą? Bo jak miałas nadwagę to to normalne - dzidzia zabrała z twoich rezerw i dlatego strata wagi. Kobiety z niedowagą w ciąży mogą przytyć nawet 20 kg natomiast z nadwagą mogą nie przytyć wcale.
Kitka trzeba w siebie wpychać jedzonko chyba, bo jak potem mieć siłę na opiekę nad Maleństwem?
To ja Wam powiem, że to to też pikuśDzięki, ale to jeszcze pikuśSzwagierka mojej ciotki dwa dni po mnie urodziła córę 4,95 kg i też sn
.
z Majką na neonatologi leżał chłopczyk, który ważył 6 kg i miał 60 cm
babeczka rodziła naturalnie tyle, że była ekhm potężnych gabarytów;-)
W dzisiejszych czasach na bank by byla cesarka, ale wtedy wiadomo jak bylo
zrobiłam się 'nalana' i dwubroda, ale no cóż...takie życie w pasie przybylo już 18cmW 1 i w 2 ciązy miałam nadwagę. W 1 do 3/4 miesiąca schudlam 5 kg potem przybyło 14kg...a teraz? 6 miesiąc -8 na koncie mimo niemałego brzusia. Lekarze mówią, że owszem zdaża się bardzo czestoo, że chudnie się na początku ale, że na tym etapie ciąży 95% ma już jakiekolwiek kg na plusie.
Ehhh z tym apetytem to trochę słabo u mnie.
To ja Wam powiem, że to to też pikuśz Majką na neonatologi leżał chłopczyk, który ważył 6 kg i miał 60 cm
babeczka rodziła naturalnie tyle, że była ekhm potężnych gabarytów;-)