Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z tym bym się kłóciła, mój mąż waży 66 kg, ja przed ciążą ważyłam 52 kg w pierwszej ciąży przybyłam 13 kg, a dziecko urodziło się z waga 4 kg. Teraz oczekujemy też dużego dzieckana pewno będzie wszystko dobrze wiikkii!!!
3mam kciuki!
jak oboje jesteście drobni to raczej pewne że dziecko 4kg ważyć nie będzie! brzuszek masz mały to tym bardziej... spokojnie i głowa do góry!
eklerka,że co? obracać w brzuchu?
mamusie majowe bo my wszystkie urodzimy zdrowe dzieciaki! jestem tego pewna
Byłam wczoraj u położnej badała mi brzuszek i okazało się że mała jest odrócona główką do góry, że ma jeszcze czas na przekrecenie się ale jeśli się nie przekreci będą próbowali ją odkręcić... Chyba się na to nie zgodze, wydaje mi się że to jest niebezpieczne dla dziecka i mogą jej coś złamać lub przy takim obracaniu pepowina może się zacisnać wokół szyji... A do tego słyszałam że to dla matki straszny ból przy takim obracaniu i nacisku.
Niestety... Mieszkam w uk i tak tu robia. Ja się na to nie zgodze!

ale możesz się nie zgodzić???? tzn. czy masz coś w tej kwestii do powiedzenia???Niestety... Mieszkam w uk i tak tu robia. Ja się na to nie zgodze!
masakra jakaśale możesz się nie zgodzić???? tzn. czy masz coś w tej kwestii do powiedzenia???
)