reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u lekarza

reklama
kartagina- dacie rade i ze stanem zapalnym, ciesze sie ze z mala wszystko dobrze, lez dalej tak dzielnie i bedzie dobrze, trzymam kciuki

kartagina - współczuję stanu zapalnego, ale na pewno szybko go wyleczysz :tak: Najważniejsze, że cała reszta dobrze no i dzidziorek :-)

Citrus niekoniecznie pikuś bo przy stanie zapalnym i moim paciorkowcu mogą w każdej chcili odejść wody albo przyjść skurcze! wiem to z autopsji ostatniej ciąży! lipa tylko że 2 tyg byłam w szpitalu i nikt nie wwiercił się w moją sytuację mimo że na obchodach mówiłam o pieczeniu...macmiror jest dobry więc mam nadzieję że poskutkuje- w końcu 12 globulek to prawie 2 tygodnie ochrony;-)

i ja dziś po wizycie,wyniki oki,anemii już nie ma ale żelazo mam brać nadal,pessar trzyma ,szyjka oki,powiedział ze lepsza luteina dopochwowa ale powiedziałam że się boję stanu zapalnego i wolę doustną.serducho Kacpra bije jak dzwon:-)ale glukoza ...hmmm...75g po 2h mam 142...ale mój gin twierdzi że norma jest do 80 więc jest oki...i już sama nie wiem co mam myśleć:crazy:

Kartagina teraz z górki &&&&

reklama
Do góry