reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty u lekarza

kartagina - &&&& :-)

Kamila - ja mam dokładnie takie same wyniki - nic na to nie dostałam, tylko muszę kontrolować częściej....glukozę robiłam już 5 razy
na czczo mam 69-72 a po obciążeniu 50-56...cały czas się utrzymuje, więc lekarz mnie uspokajał
w szpitalu też tak samo do tego się odnosili, a że mam inny powód do zmartwień, to tym się nie przejmuję;-)

reklama
jutro 1/03 idę na anty-D plus ogólne badania ;) zobaczymy czy młoda dama się coś ruszyła czy dalej w gotowości do porodu leży ;) trzymajcie kciuki za mnie o 16:00 Polskiego czasu :*

Kamila1988 ja też po 2h od obciążenia miałam niższy poziom niż na czczo, a mój gin powiedział że wszystko w porządku więc się nie stresuję, bo miałam okropny problem z wypiciem tej mikstury

a na wizytę idę dopiero 13 marca, już się doczekać nie mogę :)
do tej pory też chodziłam co 4 tyg, ale jak pojadę w marcu to będzie już 32tc więc zobaczymy co powie, czy będzie częściej kazał przyjeżdżać

reklama
no i tak, już w szpitalu mówiłam że mnie piecze ale wyniki wychodziły dobre i olali. Mój gin mówi że mam stan zapalny od pessara- w końcu to OGROMNE ciało obce w pochwie... stąd pieczenie i upławy. w aptece wydałam 160zł, dostałam macmiror i pałeczki kwasu mlekowego. będzie na jakieś 3 tygodnie!!!!
Martusia ok, szyjka od 4.02 skróciła się jakieś 3mm więc nie jest żle. niby ciąża pcha się w dół i uwypukla ale szyjka zamknieta na ok 1,2cm i dalej pessar więc nie jest żle. dr pochwalił mnie za leżenie, dobrnęłam do 30 tyg więc jest mały sukces ale jeszcze chociaż 3 tygodnie!!!:tak:
no nic- wróciłam i leżę dalej!

Do góry