reklama

Wizyty u lekarza

reklama
witajcie

ja tak po krótce bo zaraz koleżanki mnie odwiedzą i pewnie póznym wieczorkiem dopiero usiąde. USG nie miałam robionego tak jak się spodziewałam ale będę miała za tydzien wiec nie jest zle. Mam troche stwardniałą macicę ale na szczęście szyjka długa zamknięta, muszę dużo leże żeby dziecko przybierało na wadze. U mnie + 8 od początku ciąży. lekarka mówi że więcej niż 12 nie przytyję. Oby mówiła prawde :)

Nanu gratuluję zdrowej Matyldy :)

Mavika mam nadzieje, że szybko zleci Ci czas w szpitalu i zaraz bedziesz w domku

Wiki to wizyta na plusie zaliczona:-) swoją droga jak ty taka aktywna jesteś to nic dziwnego że malutko przybrałaś. Leżeć dużo i wciągać pyszności:-D
Nanu gratuluję udanej wizyty:-)
Mavika życzę cierpliwości. Do poniedziałku już blisko a pewność zyskasz że z dzidziolem wszystko ok:tak:

Eklerka robi się badanie krwi. Najpierw na czczo, a potem w zależności od dawki glukozy i zaleceń po 1h lub po 2h.
Dzięki temu wiadomo. I to badanie wykonuje się w określonych tygodniach ciąży.

Eklerka robi się badanie krwi. Najpierw na czczo, a potem w zależności od dawki glukozy i zaleceń po 1h lub po 2h.
Dzięki temu wiadomo. I to badanie wykonuje się w określonych tygodniach ciąży.
aha bo się ostatnio tak zastanawiam ze nie można dużo słodyczy bo cukrzycy można się nabawic... A ja mam dni ze wcinam i wcinam i miałam niedawno wyniki krwi które są bardzo dobre. Więc chyba nie mam się czym przejmować... ;) dziękuje Ci bardzo za odp. ;*

nanu, wikki gratuluje udanych wizyt!!!
mavika trzymam kciuki za wszystkie badania, oby Ci szybko zleciało do poniedziałku!!!
famale fajnie ze wyniki badań wyszły tak dobrze
laru powodzonka z dietą i oby wyniki badań wyszły dobrze a Ty mam nadzieję nie bedziesz musiała pozostać w szpitalu

Ja tez dzisiaj jestem po wizycie, no i na szczęście wszystko w jak najlepszym porządku, wyniki badań ok, szyjka długa, zamknięta, łożysko- ściana tylna, położenie jak ostatnio główkowe, dzidzia rośnie- waży 1600g. U mnie waga od 2 tyg stoi w miejscu, od początku ciąży mam +7kg. Następna wizyta za 3 tyg i wtedy mamy pobrać wymaz do GBS.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry