Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kartagina czuję Twój stres,ale dasz radę!!! dobrze że mała już wagą powyżej 2kg to też ma swoje plusy.mam nadzieję ze do kwietnia jeszcze wyleżysz i święta w dwu packu spędzisz.trzymam mocno &&&&
ewelinka suuper wieści!!! Mam nadzieje żę Twój maluszek jeszcze się przekręci!!!
kartaginka fajnie ze się w końcu odezwałaś i że dzidzia tak ładnie przybiera na wadze No i z całych sił zaciskam kciuki aby udało się wytrwać jak najdłużej w dwupaku &&&!!!
kartagina zaciskaj nogi mała jak ma już ponad 2 kg to świetnie i to że jest 1,5 tyg do przodu, jakby jeszcze wytrzymała miesiąc to powinna być zdrowiutka więc jest dobrze! Badź dobrej myśli i leż plackiem, nawet nie kiwnij palcem! Trzymamy kciuki zaciśnięte &&&&&&&
kartagina, kciuki zaciśnięte! trzeba być dobrej myśli
a mam pytanko, co oznacza że pęcherz zszedł do pochwy? to normalne przed porodem i o co właściwie chodzi? może głupie pytanie, ale nie słyszałam nigdy o tym