reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

Dziewuszki, spoko, ja ostatnie siedem tygodni miałam niby leżeć sumiennie i stale, a i obiady gotuję, i do kibla wstaję miliard razy w ciągu dnia, i półsiedząco spędzam trochę czasu... A położna w szpitalu powiedziała, że ze szwem nie doczekam 34. tygodnia... tajasneeee :confused2:

reklama
Dziewczynki ja już po wizycie!!!!
Ginka stwierdziła, że jest bez zmian czyli leżenie przynosi rezultaty:-) ZOSTAJE W DOMU!!!!!:-D Powiedziała, że mi się już nic nie poprawi ale najważniejsze żeby nie doprowadzić do rozwierania szyjki:tak:.
USG było szybciutkie: mała wymiarami idealnie na 35tc więc git, przepływy w porządku a najważniejsze, że zmian cukrzycowych u dziecka brak:-) Juuuuppiiii:-)
No i pulpet waży już 2600g:szok::szok::szok::szok: Rany jak ja to moje dziewcze wypchnę na świat:baffled::szok: Chyba się w męża wdała bo ja jak się rodziłam to raptem 2400g ważyłam, fakt później ładnie nadrobiłam z nawiązką ale ten szczegół pomińmy.:sorry:

Kora ja będę rodzić na Siemiradzkiego. Od kilku lat się tam leczę i jestem b.zadowolona więc poród też tam mam zaplanowany:-)

reklama
Do góry