reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ja już po wizycie, chyba wszystko jest ok, ale lekarz mnie zdenerwował.Podotykał mnie nic nie powiedział, tylko z obrazą powiedział, że ostatnio dal mi 2 tyg. L4 a ja nic nie odpoczęłam bo nic nie przytyłam a juz powinnam i nawet nie zlecil mi USG, tylko wizyte kontrolna za 2 tygodnie. Dzis 2 krotnie poleciała mi krew z nosa, jestem osłabiona i wciąż mi niedobrze, wiec poprosiłam o przedlużenie L4 to lekarz na to, ze nie widzi podstaw merytorycznych i ze mi nie da, mimo że w tym miesiącu mam praktycznie same zmiany do 21. egh czas szukać nowego lekarza, jutro mam wizytę.
Trzymam kciuki za Wasze udane wizyty.
obawiam się bo wlaśnie na przykładzie wiikki widać jak ciężko się gada z lekarzami
Kochane, szczerze mówiąc zmieniłabym lekarza. Choćby po to, żeby mieć komfort psychiczny.
Chyba, że tym tak bardzo ufacie i są dla was niezastąpieni.
mysiak
Fanka BB :)
jestem... widziałam serduszko... lekarz zmierzył i powiedział ze wielkością na 6t5d...
ALe jest ALE!!!! nie nalezy mi sie refundacja na leki, które biore na rozrzedzenie krwi i jestem załamana bo mnie na 100% płatności nie stac
nie wiem co mam robic, bo leki musze brac do konca ciąży
siedze, wyje,
ALe jest ALE!!!! nie nalezy mi sie refundacja na leki, które biore na rozrzedzenie krwi i jestem załamana bo mnie na 100% płatności nie stac
ALe jest ALE!!!! nie nalezy mi sie refundacja na leki, które biore na rozrzedzenie krwi i jestem załamana bo mnie na 100% płatności nie stacnie wiem co mam robic, bo leki musze brac do konca ciąży
siedze, wyje,
a nie ma zamiennika??
mysiak
chmurka te są najtańsze 
Kasienkadg
flądra - ale fajna kuleczka
))
Moj lekarz bez problemu daje mi L4 jesli tylko chce i juz jestem z nim umowiona ze do konca ciazy bede miec L4. jestem po dwoch poronieniach, wiec niech ZUS sie ode mnie odczepi. Mam zamiar donosić tą ciążę.
Moj lekarz bez problemu daje mi L4 jesli tylko chce i juz jestem z nim umowiona ze do konca ciazy bede miec L4. jestem po dwoch poronieniach, wiec niech ZUS sie ode mnie odczepi. Mam zamiar donosić tą ciążę.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dziewczyny super maluszki.
Mysiak a do tej pory miałaś refundowane te leki?
Mysiak a do tej pory miałaś refundowane te leki?
mysiak
Zapominajka lekarz nie wiedział i dał z refundacją a dzis powiedział mi o pomyłce, podciągnął to pod diagnostyke, ale wiecej mi tak dac ich nie moze..
reklama
sembonzakura
mysiak a moge spytac ile na miesiąc kosztują cie te leki?