reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Dziewczyny witam się z rana. o 8:00 mam wizytę a potem jadę do pracy ale pewnie do południa nie będę miała internetu, więc trzymajcie kciuki. Jak tylko będę miała możliwość to dam znać co i jak. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.

Witam po wizycie, lekarka przeprowadzała jakaś operacje i musiałam godzinę czekać ekstra. A z moim zatkanym nosem, bólem głowy i ogólnym osłabieniem nie było to łatwe. Ale najważniejsze,ze było badanie, dzidzius ok, mierzyla mu nosek i karczek i parametry są w normie. W sumie pytała czy nie chciałabym jeszcze zrobic dodatkowego badania krwi na sprawdzenie prawdopodobieństwa zesp. Downa, ale jest ono kosztowne, a skoro z USG wszystko dobrze wyszło, to czemu miałabym je robić?
Dała mi rownież zielone światło na antybiotyk, który wczoraj przepisał mi internista ( jego nie znam, i nie bardzo ufam), mam wiec nadzieje,ze te zatoki wreszcie sie wylecza.Od 3 dni mam non stop zatkany nos i cieżko mi oddychać.
Wiec tyle. Następna wizytę mam 1.Grudnia.
O nie, to jeszcze nie koniec, jest coś jeszcze, co mnie niepokoi. Zazartowalam do niej,zeby powiedziała mi,ze nie ma siusiaka. A ona zaczęła tam oglądać, obracać i mowi,ze chyba jednak coś zaczyna rosnąć miedzy nogami.Jest jeszcze b. Wcześnie i moze to być pomyłka, i mam nadzieje,ze jest, bo staraliśmy sie o dziewczynkę!!!!Wiem,ze najważniejsze,zeby było zdrowe, ale pls trzymajcie kciuki,zeby to jednak była dziewczynka:-)

reklama
Do góry