reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza

No Ataata, najważniejsze, że Darusia zdrowiutka. A że już od początku trzyma Cię w garści... no cóż pokazuje kto tu rządzi ;-)
Dotka super wieści. Czyli obie jak się nic nie zmieni 15 wędrujemy z torbami ;-) do szpitala ;-)

reklama
Ataata a nie sadzisz ze Daria to ze jest leniwa i uparta po kims odziedziczyla? :-D Dla mnie wydaje sie bardzo podoba do swojej mamusi ;-)
Ja sie nie zgadzam:dry: albo może troszki tylko...:sorry: niech będzie, że po mamusi uparciuch, a leniwiec.... może po tatusiu...?:confused::sorry2::evil::evil::evil:;-)

No Ataata, najważniejsze, że Darusia zdrowiutka. A że już od początku trzyma Cię w garści... no cóż pokazuje kto tu rządzi ;-)
hehe to ja jej pokarze kto kogo ma w garści, niech tylko przyjdzie na świat:-D:-p:eek::cool2:

dota zazdroszcze że u was cos sie już dzieje... czyli juz niedługo...

Ewcia mam nadzieję, że wczesniej nam się uda urodzić. Ja od soboty biorę się ostro do roboty, spróbuje też z piciem tego oleju....no kurcze cos musi zadziałać, bo ja tu oszaleje:tak::-)

Oj Ataata lepiej tak nie pisz-"to ja jej pokarze", malutka wszystko słyszy i jeszcze zrobi Ci na złość i będziesz mamusią styczniową...:-D;-)

;-)ataata dota super ze z wami i maluszkami wszystko ok, to najwazniejsze, a wasze dzieciatka i tak same wybiorą sobie pore na spotkanie z pewnością zaskakując wszystkich wokół:-);-)

No Dziewczyny widać, że już niedługo wszystkie popędzimy do szpitali i zobaczycie, że w połowie grudnia na forum będzie cicho...;-);-);-)
Dzięki za trzymanie kciuków, ja i mój Jasiek też trzyma za Was!

Oj Ataata lepiej tak nie pisz-"to ja jej pokarze", malutka wszystko słyszy i jeszcze zrobi Ci na złość i będziesz mamusią styczniową...:-D;-)
A wiesz co dotka, już bym wolała być mamuską styczniową niż mamuśką leżącą w Sylwestra samotnie w szpitalu...

Więc Daria!!! możesz podsłuchiwac i jak coś to albo wyskakuj teraz, albo zrób mi tą "nazłośc" i przytrzymaj mnie do stycznie;-):-D

Ataata, Dota...ciesze sie ze z maluchami wszystko jest dobrze

Ataata..czeka cie troche pracy przy przyspieszeniu porodu...moze po schodach zaczniesz chodzic lub inne metody wyprobujesz

ja jestem ciekawa kiedy ja bede rodzic. jak do konca nic i w przyszlym tygodniu tez nic sie dziac nie bedzie to 17 (poniedzialek)do szpitala.

Mój pierwszy poród zaczął się w sylwestra pojechałam wieczorkiem bo na początku myślałam że tylko mnie kręgosłup boli ale to był dziwny ból puszczał po pary sekundach i powracał za 10 min i po tym się kapnęłam że chyba jednak rodzę ;-)
Mąż się mnie wtedy spytał rodzisz bo jakoś dziwnie wyglądasz a ja jemu nie możesz się napić bo jak by nie patrzył to był sylwester a za jakieś 2 godzinki powiedziałam jedziemy na pogotowie była to godzinia 22.
Na pogotowiu musiałam czekać na kierowce potem okazało się że kłódka zamarzła w brami i kierowca z mężem rozmrażali ja zapalniczkami:-)
To jeszcze nie koniec po drodze pojechaliśmy do stacji po paliwo bo karetka prawie pusta była jedyna frajda z tego że jechaliśmy na sygnale:-) a kierowca był spanikowany że mu jeszcze w samochodzie urodzę musiałam go uspokoić.
Dojechaliśmy o godzinie tuż przed północą w karcie mam wpisane że przyjęli mnie o 23:50 na porodówce juz widziałam fajerwerki:-)
Równe 12 godzin później urodziła się roksanka poród był ciężki ponieważ przechodziłam infekcje górnych drug kaszlałam i smarkałam ale na czas porodu mi wszystko przeszło ale później się okazało że mi na płuca wszystko poszło wiec ja i dzidzius zostaliśmy w szpitalu po porodzie jeszcze 10 dni ja na antybiotyku a dzidziuś na kroplówkach ponieważ miałam zielone wody płodowe i mała się nałykał ich i miała jakieś zakażenie nie umiem nawet tego powtórzyć:-(
Przepraszam pomyliły mi się działy miałam napisać w naszych porodach przepraszam was dziewczyny

dotaZ super ze maly Krzys juz zaczal sie szykowac :tak: Choc jedno dziecko z calego grudnia posluszne i grzeczne ;-)
A pytalas moze lekarza o te bole ud?

reklama
No tak te bóle to są od tego, że mały jest bardzo nisko i naciska na sam dół...więc przez to bóle pachwin,ud....

Do góry