monisia1979
Fanka BB :)
Catedra,Petinka,Izaa,dobrze,ze wszystko o.k 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

:-)spal kolejno ok 5h+3,20h+2h+2,30h
a nie jak zwykle co 2h pobodka:-)
:-) Jestem ciekawa dzisiejszej nocy
Ile wasze pociechy spia w ciagu dnia?My mielismy wczoraj ogolna kontrole 6 tyg po porodzie. Maly mial badane biodra,jaderka,oczka itd wszystko "perfect":-) Jestem ciekawa dzisiejszej nocyIle wasze pociechy spia w ciagu dnia?

) ale podobno w szpitalu czasem dokładnie nie mierzą. |Waży już 5630 ,przy urodzeniu 4210 czyli 1420 g w 6 tygodni. Prawdopodobnie te krostki na buzi to uczulenie na nabiał. Mam go nie tykać ( i tak jadłąm tylko troche twarogu) . Mam podać mleko nan ha dla alergików , dostaliśmy robione maści i zobaczymy.
i jeszcze 200 i podwoi urodzeniowa!Mle że juz sie zbliza bop w koncu od wazenia minęło 3 dniu a je jak szalona.Urosła 8cm,zuch dziewczynka:-).A po za tym przestała juz ulewać a dzis jakis taki ulewaniowy dzien był.Jeszcze mi Jasia ciężko zestresowała,bo trzymał ja spiąca na rękach podczas gdy ja scieliłam łóżko i zaczęla wymachiwac rączkami i nóżkami,białka jej było widac i poszło jej noskiem i zesliniła sie bardzo.Podniosłam ją szybko i zaczęło jej przechodzić.Chyba sie zakrztusiła ale strach u napedziła nam co niemiara
:-(Poszła po kapieli szybciutko spać i Jas co chwile sprawdza czy wszystko z nia ok.
Wczoraj 4 godz przespałysmy
Z tym spaniem w dzień jest różnie,osttnio tak sie meczy do południa ze dopiero jak wyjdziemu na pole to zasypia,w zwiazku z czym wczoraj mokłam przez półtorej godz ale Emisia wypoczeta jak skowronek była.Za to w nocy nawet i 13 godz śpi oczywiścioe karmie ja ale na śpicha bo sie niewybudza tylko zaczyna posapywac co znaczy matka cycek!Ja ja tylko macam czy w pampersa bardzo nasiusiała i jak nie to ej nawet nie przebieram a jak tak to szybko przewijam zeby sie nie rozbudziła i lula dalej.Te moce sa boskie
No i łapki ładuje tez do budzi i tak je zar abiscie doi i smoka ze mozna sie popłakać ze smiechu
Ogólnie dziewczyna rosnie na schwał.A i kolki to przeszłośc bobotic pije 3 razy dzeinnie i jest ok a ja coraz wiecej jem

No i zdecydowanie woli łóżeczko niż rączki, tulić się lubi, na moich brzuchu chętnie zasypia i potrafi nawet dość długo tak spać, ale po karmieniu nie chce spać u mnie, bo się wierci, a jak ją położę do łóżeczka to zaraz odpływa 

(a propos Pudziana widziałyście tę jego walkę??? 
)