reklama
J@god@
IV-V 2005, X 2009
U nas nie mierzą chyba do 4-5 miesięcy, dopiero po drugiej wizycie u ortopedy mierzą. Też jest taka miarka na której się kładzie dziecko.
Ubranka są zupełnie nie miarodajne, bo zależnie od firmy te rozmiarówki są bardzo różne.
W tej chwili mój Krystian ma 115cm wzrostu a nosi ubrania na 116-122-128.
Ignacy nosi ubrania na 62-68-74 lub 3-6 i 6-9 miesięcy według metek.
Ubranka są zupełnie nie miarodajne, bo zależnie od firmy te rozmiarówki są bardzo różne.
W tej chwili mój Krystian ma 115cm wzrostu a nosi ubrania na 116-122-128.
Ignacy nosi ubrania na 62-68-74 lub 3-6 i 6-9 miesięcy według metek.
Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
U nas zmierzą na bilansie po trzecim miesiącu:-), ale te ich miarki to jakieś niemiarodajne
, my ja sami mierzyliśmy i ma tak mniej więcej 58 cm

wiesienka123
mama Asi
witam ,
Ja mierzylam i wazylam Asie jak bylismy na szczepieniu. Na lezance w gabinecie jest taka miarka ostatnio Asia miała 58cm,
Ja mierzylam i wazylam Asie jak bylismy na szczepieniu. Na lezance w gabinecie jest taka miarka ostatnio Asia miała 58cm,
kinguś
Nie poddam się
Dzięki ;-)Ale sprawdziłam siatki centylowe i Twoja mała jest między 10 a 25 centylem wagi, to nie jest źle ;-).
Ona nam słabo tyje, muszę ją butlą dokarmiać a dziś wypiła tylko 90 ml dodatkowo. Jak jest na samym cycu to nie tyje:-(
Ja brałam dodatkowe.czy jest ktoś kto nie szczepił dziecka na żadne dodatkowe szczepionki?![]()
Ale mam znajomych co nie szczepili na nic dodatkowego.
reklama
moja waży 4550:-) -ważyła tyle 7 grudniaTak czytam i czytam i widzę, że wszystkie dzieciaczki ładnie tyją.
Moja waży dopiero 4530gram czy ktoś podobnie waży?
Podziel się: