reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Kubula-oczka czerwone,ciężko przełyka,gorączka całą noc wysoka-jak nic angina sie znów zaczyna.
Pół nocy ryczałam normalnie,o co tu chodzi,z choroby w chorobę,juz 3 raz tej jesieni angina.:no:

Rozalka współczuję i tobie i Kubusiowi najgorsze co może być to chore dziecko :-(dużo zdrówka dla Kubusia :tak:

Miśka współczuję jak się teraz czujecie ?

Rozalka, nie wiem co napisac poza tym, ze zycze duzo zdrowia dla Kubuli. :tak::tak::tak: Kurcze, szkoda ze znow go cos dopada.

Dzięki dziewczyny.
Zajrzałam do gardła i jest takie opuchnięte,mam nadzieje,że to wirusowe i przejdzie.Teraz wcina obok mnie ciasteczka,czyli nie boli aż tak bardzo.:confused:Stan podgorączkowy ma.:no:

Zdrówka dla Wiki i Kubusia.

Oli niestety też nie jest zdrowa - pokasłuje w ciągu dnia, a rano jak próbowała odkasłać, to co jej zalegało po nocy, płakała, że ją boli. Aż jej podałam Panadol. Oprócz tego dostaje wapno, Rutinacę, Bioaron, Kidabion i Vitaral Junior. Oby poradziła sobie bez antybiotyku i konieczności siedzenia w domu, bo ja pracuję, a mąż w przyszłym tygodniu też nie może z nią siedzieć.

Ostatnia edycja:
reklama
Teraz ma 38,2 stopnie C,a dałam mu Nurofen 2 godziny temu,siet,siet.
Pewnie na pogotowie wybędziemy jak mąż wróci.

Do góry