reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u pediatry

No właśnie zaaplikowałam Tantuum Verde, ale już mam końcówkę, nie wiem czy jutro gdzieś dostanę, pewnie nie, bo męża znów siekły korzonki i leży, więc pewnie jutro będziemy siedzieć w domu.

reklama
no u nas też mały katar od dziś a w nocy chwilę pokasłwał.więc już w nocy dałam Szymkowi dorsetux aby spał spokojnie no i od rana zestaw startowy: 3 razy dziennie rutinoscorbin 3 razy wapno 3 razy clemastinum i bez zmian multisanosol ale duże stołowa łycha.no i psikamy nosek-ale chrapie jak jego tata biedaczek a głowaj jak zwykle spocona jak szurek.:eek::no::sorry2:

Dziękujemy za życzenia zdrowia, pomogły, bo Oli gardło ma ładne, blade, nie narzeka na nic.

A tak przy okazji -kiedyś rozmawiałyśmy na jakimś wątku o Kidabionie, że pojawił się w większych butelkach 200 ml. Kupiłam go i zdecydowanie go polecam, widać, że trochę nad nim popracowali i to ulepszona wersja. Jest rzadszy, a więc bez problemu można go wylać z butelki, smak chyba lepszy (choć Oliwce smakują oba) i ma w składzie mniej witaminy A, co dla mnie też jest plusem, bo ja podaję Oliwce dodatkowo miśki z witaminami i minerałami Vitaral Junior i bałam się o przekroczenie dawki tej witaminy.

dzięki u nas dalej mikro katar oby nic sie więcej z niego nie wykluło tylko za tydziedź bądź 7 dni jak kto woli nas pożegnał.

reklama
Do góry