• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Gratuluje wszystkim udanych wizyt i duzych bobasow...dopiero w gramach sie podawalo a teraz w kilogramach:)

Ja lykalam witaminy Femibion calą poprzednią ciąze i okres karmienia piersia. Teraz tez lykam:) Maz pilnuje. Ale ja codziennie dzien zaczynam od magnezu wiec z automatu biore witaminy. Poza tym mam przezycia ze stratą pierwszej ciązy przez niedobor kwasu foliowego a to juz w czlowieku sidzi do konca.

Ja mialam 7,5kg na plusie a teraz nie wiem bo waga nie dziala;p Pewnie z 9. Oswoilam sie, najwazniejszy bobas. Potem sie zrzuci:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mogę do 16kg :D przytyć

Bada serio teraz tak rosną dzieci?! Ja mam nadzieje że trochę się uspokoi choć pewnie z 1kg juz ma tzn liczę na to ze tylko tyle bedzie :P a super ny było gdyby miał te książkowe 900g :P

Ja narazie ważę w dolnej granicy na 24tc a wydaje mi się ze ważę o tonę za dużo :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry