• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Megami super ze wszystko ok! Miałam bardzo podobne ciśnienie i nie wiem czemu bo ja nigdy nie mam ponad 100 a tu było 142/82 a byłam mega spokojna i bez marszu coś musiało im się w maszynie popsuć bo ja czuję jsk mam za wysokie w sensie np 107 :P

Unita ja mam zawsze niskie kiedyś musiałam mierzyć bo miałam za niskie i mdlalam (teraz mam to samo) ale jak tylko mam powyżej 100 to zaczyna mną telepać aż się trzęsę

Stokrotka nazywajmy rzeczy po imieniu, nie wyjątkowa po prostu jakiś alien :P

reklama
Megami super że wszystko ok, a ciśnienie i tak warto kontrolować ;)

Ja też dzisiaj wizyte miałam, młoda skopała pana doktora i oprotestowała słuchanie serduszka ... uparciucha ganiali sie tak z 6 min tylko mi brzuch falował i podskakiwał.

Przybrałam w miesiąc 3 kg, ale mam dyspensę bo wcześniej było kiepsko z przybieraniem, ogólny bilans 5 kg na plus, teraz mam pilnować żeby przybierać ok 2 kg na miesiąc.
Ciśnienie 113/65. Szyja stalowa.
ostatnie prenatalne usg mam zrobić po 11.11 :) i zwolnienie bez łaski, sam sie doktorno przypomniał, że trzeba wypisać :) No i pozwolenie na przytulanko mamyyy z M :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry