• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Suseł ja brałam Pimafucin na początku ciąży i mi super pomógł. I jakoś nie pamiętam że tyle kosztował. I mam wrażenie że teraz też się coś do mnie przyplątało. Dobrze że idę w poniedziałek do gina.

Suseł gratuluję :tak: a co do grzybicy to ja tu chyba jestem przodownikiem hehe, miałam w ciąży już 3 razy i za każdym razem Pimafucin, zawsze pomógł i jest bezpieczny bo w przeciwieństwie do niektórych leków można go już od 1 trymestru. Tyle, że strasznie drogi u Was! Ja teraz kupiłam za 38 zł, wcześniej nawet za 35 zł, także szukaj innej apteki!

To rzeczywiście poszukam innej apteki, kupiłam w pierwszej lepszej bo to był już późny wieczór a chciałam zacząć brać od razu. Mam nadzieję, że będzie skuteczny jak u Was, ja bardzo rzadko mam takie infekcje, w poprzedniej ciąży w ogóle nie miałam więc dla mnie to nowość.

reklama
Dziewczyny chciałabym Was zapytać o Wasze relacje z lekarzem prowadzącym Wasze ciąże. Do porodu już niewiele zostało a teraz zaczyna się bardzo ważny okres w którym trzeba na siebie już uważać. Czy Wasi lekarze dali Wam numery telefonu, żebyście dzwonily gdyby coś się działo? Gdybyście nie były pewne co się z Wami dzieje? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry