• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Kciuki za wizyty, czekam na wieści!

Doggi do 30 czy 32 tc musi zacząć rosnąć, więc masz czas ;-) Próbuj tej pietruchy z wyciśniętym sokiem z pomarańczy. Szklanka codziennie i może akurat!

Mi też słabo było po glukozie, serce waliło, tchu brak :baffled: Dobrze, że kanapa mięciutka w przychodni była :-D

dzięki. też jak czułam ruchy z prawej lub lewej na wysokości pępka to teraz takie gdzieś w głębi i na samym dole. wyżej zupełnie nic. ta ciąża jest mega inna. i jeszcze te skurcze non stop, ach...a jak luteinę wpycham to mam wrażenie że szyjka zupełnie inna, miękka i rozlazła.

Sylwi, jak tam?

kasiek, powodzenia!

ja się skonsultowałam wczoraj tel. z innym gin (takim, który pracuje u mnie w szpitalu) w sprawie mojego pessara. stwierdził, że mam tyle neta nie czytać i skoro moja gin tak zadecydowała to znaczy, że tak ma być. niby taka jest praktyka :-(. ale mi pomógł... :-( ale dał namiary na 2 babki (też ze szpitala) i jeżeli chcę to mogę umówić się do nich na wizytę.

byłyście kiedyś na dodatkowej wizycie u innego gina? chpdzi mi o to, czy oni mi coś nabazgraja w karcie ciąży, bo średnio mam ochotę później oglądać krzywą minę mojej gin i mieć takie przeboje jak emilchen :szok:

reklama
ja byłam prywatnie u innego gina i nic mi nie bazgrał w karcie ciąży tylko dał wydruk osobny z informacją i do tego przypiął zdjęcia usg,ja nawet tego nie pokazywałam mojemu ginowi,ale wspomniałam,że byłam u tego lekarza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry