Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Szczerze to nie wiem. Ona nic nie powiedziała, ja nie dopytywalam. Byłam tak zszokowana, że naprawdę o nic nie zapytałam... Nie pokazała mi wtedy małej w ogóle na monitorze, o zdjęciach nie wspomnę.
Leż jak najwiecej na lewym boku. I pij soki owocowe. Najlepiej świeżo wyciśnięte. Ja tak robiłam i od razu widać było poprawę.
LayDeek super ,że wszystko się unormowało,gratuluje
A u mnie 2 tygodnie temu u Gniewka właśnie brzuszek był największy,ale sama widziałam jak gin mierzył i w sumie trudno mu było złapać ten wymiar i kazał nic się nie martwić,bo jak powiedział lekko mu się kursor przesunie i inne wymiary,i od razu inna średnia waga wychodzi
jezyk, niestety. dla mnie to paranoja, że tyle te badania kosztują :--( za drugie prenatalne płaciłam 280 zł i bez płyty, bo jakbym jeszcze CD chciała, to wyszłoby mnie 330 zł .