• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Szczerze to nie wiem. Ona nic nie powiedziała, ja nie dopytywalam. Byłam tak zszokowana, że naprawdę o nic nie zapytałam... Nie pokazała mi wtedy małej w ogóle na monitorze, o zdjęciach nie wspomnę.
Leż jak najwiecej na lewym boku. I pij soki owocowe. Najlepiej świeżo wyciśnięte. Ja tak robiłam i od razu widać było poprawę.

LayDeek super ,że wszystko się unormowało,gratuluje
A u mnie 2 tygodnie temu u Gniewka właśnie brzuszek był największy,ale sama widziałam jak gin mierzył i w sumie trudno mu było złapać ten wymiar i kazał nic się nie martwić,bo jak powiedział lekko mu się kursor przesunie i inne wymiary,i od razu inna średnia waga wychodzi :happy2:

O masakro, ile kasy!

Emilchen- nie panikuj na pewno u Ciebie jest ok, lekarka nic nie zaniedbuje i jakby coś się działo na pewno byś wiedziała.

Nie dajcie się zwariowac :)

reklama
jezyk, niestety. dla mnie to paranoja, że tyle te badania kosztują :-(:-( za drugie prenatalne płaciłam 280 zł i bez płyty, bo jakbym jeszcze CD chciała, to wyszłoby mnie 330 zł :baffled:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry