• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Szczerze to nie wiem. Ona nic nie powiedziała, ja nie dopytywalam. Byłam tak zszokowana, że naprawdę o nic nie zapytałam... Nie pokazała mi wtedy małej w ogóle na monitorze, o zdjęciach nie wspomnę.
Leż jak najwiecej na lewym boku. I pij soki owocowe. Najlepiej świeżo wyciśnięte. Ja tak robiłam i od razu widać było poprawę.

LayDeek super ,że wszystko się unormowało,gratuluje
A u mnie 2 tygodnie temu u Gniewka właśnie brzuszek był największy,ale sama widziałam jak gin mierzył i w sumie trudno mu było złapać ten wymiar i kazał nic się nie martwić,bo jak powiedział lekko mu się kursor przesunie i inne wymiary,i od razu inna średnia waga wychodzi :happy2:

O masakro, ile kasy!

Emilchen- nie panikuj na pewno u Ciebie jest ok, lekarka nic nie zaniedbuje i jakby coś się działo na pewno byś wiedziała.

Nie dajcie się zwariowac :)

reklama
jezyk, niestety. dla mnie to paranoja, że tyle te badania kosztują :-(:-( za drugie prenatalne płaciłam 280 zł i bez płyty, bo jakbym jeszcze CD chciała, to wyszłoby mnie 330 zł :baffled:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry