• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Stokrotka gratki zdrowych laseczek i udanej wizyty :happy:

ja @ miałam 8.04,ale owu już w 10 dniu cyklu(i od tego dnia zbliżenia co drugi dzień),pewnie przez to poronienie wcześniejsze coś sie poknociło,cykle 28 dni,a gin termin przyspieszył aż o 10 dni :-pzamiast mieć tp na 15 to mam na 2-4 stycznia

Alecta ontaki dziwak troche jest, ale zdrugiej strony dla blizniat tez lepiej jak dluzej w brzuchu siedza:-) a za dwa tyg zbada mnie i bedzie wiedzial co sie dzieje:-) termin cc to 38 tc :-) na fb mamy blizniat czesto dosc pisaly ze termin cc byl ustalony a one zaczely rodzic wczesniej:-)

Stokrotka fajnie ze wszystko dobrze

Dziewczyny kiedy dziecko musi lezec w inkubatorze? Czuje ze moja szyjka dalej miekka, no ale mysle ze jeszcze troche ja wyleze. Boje sie ze jak sie urodzi wczesniej to bedzie lezec w inkubatorze, a
to chyba straszny widok.

reklama
Gochson moja koleżanka urodziła w 34 tygodniu i jej córcia chyba koło tygodnia w inkubatorze leżała.
Nie stresuj się na zapas tylko odpoczywaj tak jak lekarz kazał, a będzie wszystko dobrze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry