• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Elutka super ze udalo Ci sie tak spawdzic maluszka!! ciesze sie ze wszystko oki:-) !

Doggi masz racje z tym 36 tc:-)

Jezyk uffff dobrze ze chociaz Ty masz tak jak ja:-) a doktorek sie nie zna:-)

Dziewczyny dzieki za kciuki i cieple slowa:-) !

reklama
Haha Elutka bylas dzisiaj? Ja tez hehe pewnie się widzialysmy tylko ja zakrecona to nie pomyślałam ze mozesz być!!! Ja na 14 bylam.

Moj kloc wazy 2340 a ty chyba wczesniej ode mnie masz termin? Ale u.mnie pewno znowu glowa duza jak.u Jasia i wagę zawyza. W kazdym razie tez glowkowo lezy i wsio wporzadku :) strasznie wariowal tam jak mnie badali hehe

Jeansy i czarny sweter i kozaki. Kurcze moglysmy się minąć hehe. Ja wyszlam z gabinetu jakos 15:05 a weszlam chyba 14.15 wiec moglysmy sie minąć. Dlugo mnie trzymali bo im się dobrze mlody układał

No to się chyba minęłyśmy cholercia...ja weszłam jakoś 14:45 i wyszłam coś 15:25..też mnie długo trzymali bo podobnie z młodym:P fajny model do badań. Szkoda, że się nie zgadałyśmy...ja byłam w takim sweterku skośnym jasnym, ale raczej się minęłyśmy na bank...

No, tez mi się wydaje ze się minelysmy. A swoją drogą jak się idzie do gina to to usg wydaje się takie o głowicę przylozy, pomazia i już. A tu doktory się męczyły niezle hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry