• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Tak, moja kolezanka tam robila sobie usg, ja bylam w Ludwin na Rakowickiej. A jutro nanKlimeckiego są targi Famili Time, wlasnie sprawdzam program. Moze się wybierzemy.

W Poznaniu nigdy nie słyszałam o takich fajnych akcjach, a szkoda, bo bym się z chęcią przeszła. Ale do Krakowa i okolic mam dosyć daleko :-) Dawno nie byłam w Krakowie, a tak mi się podoba to miasto..

Gosiane Elutka super akcja i swietnie ze jestescie dokladne przebadane:) I jakie juz bobabsy duze!

Goshon moja kuzynka urodzila w 36tc i mloda byla z tego co pamietam 4dni w inkubatorze. Teraz mala ma 7mies.i jest wielkim zdrowym klocem:)

Stokrotka gratuluję wizyty

Elutka, Gosiane gratulacje

Gochson ja urodziłam się w 36 tc i byłam niecałą dobę w inkubatorze, z kolei jak córka leżała na patologii noworodka (z wrodzonym zapaleniem płuc) to z tego co pamiętam wcześniaki jak tylko oddychały samodzielnie trafiały do normalnych warunków. Wypis ze szpitala następował po przekroczeniu 2kg. Maluszek urodzony w 32tc wyszedł ze szpitala po 2-3 tygodniach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry